joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Război total CSU – FCSB: „Universitatea Craiova joacă la Slatina!”

Atacuri în lanț dinspre cele două tabele: după ironiile lui Cârțu și Marcel Popescu a venit replica lui MM Stoica. Clubul oltean nu a rămas dator!

CSU Craiova merge perfect în Liga 1. FCSB, afectată de o sumedenie de cazuri de Covid 19, a pierdut cu 5-2 duelul cu Iași. Mihai Stoica a reacționat pe facebook: „Două echipe au condus aseară 1-0, au marcat la 1-4 și au pierdut 2-5. Manchester City, cu Leicester (hat-trick Vardy) și noi cu Iași (hat-trick Cristea). Ei, acasă, în formulă completă. Noi, în deplasare, fără 10 titulari.
Dacă au remarcat specialiștii prin emisiuni asta, eu îmi prezint scuzele. Dar poate n-au remarcat. Au remarcat altele și mulți suporteri steliști mi-au cerut să răspund avalanșei de jigniri emanată de cei sus-menționați, mai ales la Digisport. Sau celor de pe la Craiova.
N-am s-o fac. Nu pot răspunde unor lătrăi care se gudură când mă văd și mă înjură după ce plec, după cum nu pot răspunde reprezentanților unui club de-o vârstă cu băiatul lui Leo Messi. Thiago Messi Roccuzzo pe numele complet. Universitatea Craiova are meci mâine. La Slatina”.
Conducerea CSU Craiova, vădit stânjenită de reacția lui MM Stoica, a scris pe pagina de facebook: „Să răspunzi la o ironie cu o mârlănie înseamnă că nici cei 7 ani de acasă și nici programele de reeducare nu și-au atins scopul. Să ajungă un fariseu, care toată viața s-a vândut pentru arginți, să vorbească de Universitatea Craiova, înseamnă ca oficialul FOTBAL CLUB FCSB S.A. (societate înființată în 2003 odată cu uzurparea locului de Liga 1 al echipei Steaua București) reușește să ridice ipocrizia la rang de artă. Dar ce să ceri de la cineva a cărui menire în cadrul clubului este să behăie la comandă?”
Atacul oficialului FCSB vine la scurt timp după ce Marcel Popescu a criticat, la ProX, strategia bucureștenilor de a racola jucători pe ultima sută de metri: „Craiova este dispusă în orice moment la un gest de solidaritate, noblețe și naționalism pentru oricine. În schimb, populismul și maniera în care s-a făcut această ‘cârpeală’ mi se par absurde. Multe echipe cu probleme, inclusiv Al Hilal, puteau apela la soluții de avarii pentru o săptămână. Nu cred că, dacă am fi fost în situația lor, am fi făcut la fel. Să capacitezi echipele din fotbalul românesc pentru asta”.
În vreme ce, după eliminarea FCSB din Europa League, Cârțu declarase: „Îi felicit și pe FCSB, totuși. Au avut și ei o reușită joi seara. Au făcut ei o alegere bună când s-au gândit cu ajutoare, cu prietenia lor cu CFR-ul din campionatul trecut. Amărăciunea necalificării a fost compensată de satisfacția faptului că a trecut CFR-ul mai departe. Gigi Becali e un tip credincios. Știe ce înseamnă răzbunarea, trufia. Păcatele se pedepsesc. Orice om trebuie să se ferească de justiția divină, aia e cea mai puternică”.

Politica