Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Mircia Gutău răsuflă ușurat după alegeri: „Începe un nou capitol din viaţa Râmnicului”

Publicat

pe

Reales primar în Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău a răsuflat ușurat după ce a scăpat de „perioadele zbuciumate de precampanie şi campanie electorală”. Acum, edilul le-a mulțumit alegătorilor și a promis că nu-i va dezamăgi.
„Alegerile au pus punct unei perioade zbuciumate de precampanie şi campanie electorală întinsă, din cauza pandemiei de coronavirus, pe aproape un an. O perioadă marcată, din păcate, de atacuri furibunde la persoană, de derapaje, de acţiuni la limita legii şi chiar dincolo de aceasta, de intoxicări şi manipulări dintre cele mai grosolane. Dar acum s-a terminat! Locuitorii Râmnicului au ştiut să aleagă, din amestecul de informaţii reale şi fake-news cu care au fost asaltaţi, lucrurile bune, adevărate şi folositoare. Şi au votat continuitatea, au votat pentru un Râmnic care să se dezvolte armonios mai departe, au votat pentru un oraş puternic în care să se simtă bine şi în siguranţă şi de care să fie mândri. Le mulţumesc, în primul rând, tuturor celor care mi-au acordat, pentru încă un mandat, încrederea lor. Îi asigur că nu îi voi dezamăgi, că voi rămâne acelaşi om al faptelor, dedicat oraşului acesta minunat şi bunăstării locuitorilor săi”, a transmis primarul din Râmnicu Vâlcea.
Printre altele, Mircia Gutău le-a mulțumit tuturor oamenilor ce au ieșit la vot și îi asigură pe aceștia, că indiferent de opțiunile politice pe care le-au avut, Primăria Râmnicu Vâlcea va fi a fiecăruia dintre ei.
„Începe un nou capitol din viaţa Râmnicului, un capitol în care îi invit pe toţi să scrie câte o pagină de fapte memorabile. Pentru că numai împreună putem alcătui mai departe istoria acestui loc minunat, în care suntem binecuvântaţi să trăim!”, a încheiat Gutău.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.