vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 30 septembrie 2019. Pentru nativii din zodia Vărsător, astrele sunt favorabile în plan sentimental

Berbec

Berbecii simt nevoia să lase toate problemele și regretele deoparte și să pornească pe un nou drum, chiar dacă nu știu exact unde vor să ajungă. În orice caz, este momentul unor revelații de ordin sentimental, iar lucrurile capătă claritate după o perioadă foarte solicitantă pe plan emoțional. Nu ezita să discuți cu o persoană apropiată dacă te simți copleșit, orice povară împărtășită devine mult mai ușoară.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii care simt că au lumea la picioare să nu uite că, inevitabil, vor veni vremuri grele. Iar în acele clipe vor dispărea aparențele care fură ochii atât de ușor. Chiar dacă pare bizar, pregătește-te din timp, în special din punct de vedere emoțional. Nu ar strica să porți o discuție cu persoana iubită sau cu familia despre următorii pași importanți. Dacă nu vei lua tu deciziile, o va face viața pentru tine.

Gemeni

Gemenii ar face bine să asculte cu mai multă atenție sfaturile celor din jur, inclusiv în dragoste. Oamenii văd lucruri care nouă ne scapă și de cele mai multe ori vor doar să ne ajute. Cu o singură condiție – să fim deschiși la orice. Nu e niciodată prea târziu pentru a privi situația dintr-un alt unghi, în special dacă relația de cuplu scârțâie.

 Rac

Racii trebuie să ia situația în propriile mâini și să nu mai depindă de acțiunile celorlalți. Dacă vrei ceva, nu te teme să ceri – la fel, spune clar ce simți și nu te ascunde nicio clipă, chiar dacă vei fi considerat drept bizar. Și nu uita că, pentru a ajunge la celălalt capăt al lumii, e necesar să crezi în tine și să faci un prim pas. Abia din acel moment începe călătoria.

Leu

Leii ar putea avea parte de o mărturisire tulburătoare din partea persoanei iubite. Infidelitate, trădare sau minciună vor căpăta pentru nativii din această zodie o altă semnificație, pe care nu au crezut niciodată că o vor percepe. Este un moment pe cât de dificil din punct de vedere emoțional, pe atât de simplu la nivel logic. Dacă ceva e rău, la nivel fundamental, renunță și ia-o de la capăt.

Fecioară

Fecioarele vor afla, cu surprindere, că există lucruri pe care nu le pot controla, cu toată organizarea lor militară. Hazardul nu ține cont de orgolii, iar disciplina nu poate evita pura întâmplare, ghinionul. Mult mai utilă ar fi pregătirea pentru orice eventualitate, în special pe plan financiar. În spatele fiecărui test există o lecție.

Balanţă

Balanțele simt că au ajuns în locul potrivit. Nu e un oraș, o casă sau un serviciu, ci un sentiment de împlinire pe care îl trăiesc la nivel profund, alături de cei dragi. Viitorul către care tot priveau pare a fi, în sfârșit, în clipa de față. Dacă ai uitat de noțiunea timpului bucură-te, înseamnă că faci ceea ce trebuie. Și nu uita să împărtășești bucuria cu familia și prietenii.

Scorpion

Nimeni nu merită să fie o fantomă în viața persoanei iubite, care apare doar în momentele de singurătate și întuneric. O vor înțelege în sfârșit și Scorpionii, dispuși să renunțe la totul pentru iluzia unei povești de dragoste. Unele lucruri sunt sau nu, fără jumătăți de măsură. Cum ar fi iubirea, de exemplu. Ori e iubire, ori un soi de parteneriat care trebuie să se sfârșească.

Săgetător

Începutul de săptămână ar putea fi foarte important pentru Săgetători. E posibil ca unele probleme pe care le-ați tot amânat să aibă acum nevoie de rezolvare. Cu calm veți putea controla situația, spune horoscopul. Iar o mână de ajutor venită de la o persoană apropiată se va dovedi de mare folos în a găsi soluțiile.

Capricorn

Cei din zodia Capricorn ar putea avea astăzi sentimentul că lucrurile nu merg chiar așa cum și-au propus în carieră. Dacă ați avut în plan o schimbare la locul de muncă sau o promovare, v-ați putea confrunta cu nemulțumirea că, deocamdată, nu s-au realizat. Nu este ceva de durată, spune horoscopul. Veți descoperi că temerile pe care le aveți se vor risipi zilele următoare, când situația vă va fi favorabilă.

Vărsător

Pentru nativii din zodia Vărsător, astrele sunt favorabile astăzi în plan sentimental. Poate că e vorba de o surpriză plăcută din partea persoanei iubite sau de o întâlnire romantică, pentru cei care nu și-au găsit jumătatea. La serviciu, o confruntare de idei v-ar putea găsi pe poziții diferite cu unii colegi. Încercați să vă mențineți argumentele și veți putea să vă impuneți punctul de vedere, spune horoscopul.

Peşti

Finalul de lună îi găsește pe nativii din Pești, se pare, cu o energie debordantă. Vă simțiți în stare astăzi să luați taurul de coarne. V-ați putea confrunta, de altfel, cu o serie de situații noi, cu care nu v-ați mai întâlnit până acum. Nu trebuie să vă îngrijoreze, ci ar fi bine să mergeți înainte, veți găsi resursele pentru a rezolva cu bine, spune horoscopul.

Politica