joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident cu 2 victime in Racari

Update/ ISU Dolj: „O persoana de sex feminin este transportata cu elicopterul SMURD la spital si echipajul SAJ transporta cea dea doua persoana”. Femeia este cea care ramasese incarcerata in masina, ea fiind scoasa de pompieri.

Conform Politiei, victimele sunt doi batrani din Strehaia, soti si sotie: „Un bărbat de 72 de ani, din Strehaia, care conducea un autoturism pe DN 6, din direcţia Filiaşi spre Craiova, din cauza neatenţiei ar fi pierdut controlul volanului lovind un cap de pod.
În urma impactului, autoturismul s-a răsurnat, ajungând într-un şanţ de pe marginea drumului public.
Două persoane au fost transportate la spital conştiente, bărbatul de 72 de ani şi o femeie de 70 de ani, tot din Strehaia, singurele persoane din autoturism.
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările în vederea clarificării împrejurărilor care au condus la producerea accidentului.”

Un grav accident rutier a avut loc astazi in Racari, Dolj. Potrivit ISU Dolj, sunt doi raniti. Unul dintre acestia a ramas incarcerat. La fata locului a fost trimis si elicopterul SMURD.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Intervine o autospeciala de Descarcerare de la Sectia Craiova, 2 SAJ si Elicopter SMURD.” – ISU Dolj

Revenim

Sursa foto: facebook – INFOTRAFIC

Politica