joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sfaturi pentru mamicile din Olt – TOP 4 produse care iti vor usura munca atunci cand ingrijesti un copil

Viata de mamica este pe cat de frumoasa, pe atat de grea. Chiar daca ai citit carti si te-ai pregatit emotional pentru a-i oferi tot sprijinul necesar noului membru al familiei, cu siguranta unele lucruri te vor surprinde. E si normal, mai ales in primele luni de viata ale bebelusului, cand oboseala isi va face simtita prezenta mai mult ca oricand.
Cu toate acestea, existe cateva produse care iti pot face zilele mult mai relaxante alaturi de cel mic. Acestea au fost special concepute pentru a le permite parintilor sa gestioneze mai bine relatia cu bebelusul si pentru a le usura viata.

Iata 4 produse care iti vor fi de ajutor daca esti mamica si simti ca nu mai reusesti sa te ocupi si de cel mic si de gospodarie!

1. Sistem de purtat

Acesta este special conceput pentru a oferi confort atat copilului, cat si parintelui. Transportul in brate nu este recomandat, mai ales cand bebelusul incepe sa ia in greutate. In functie de varsta si de kilogramele copilului, poti opta pentru un sistem care sa te ajute sa il plimbi pe cel mic fara sa ai dureri de spate. In plus, micutul poate sta sau dormi cat timp tu faci alte treburi prin casa sau cand va plimbati.
Multe mamici gatesc, spala rufe sau au diverse activitati pe care le fac cu ajutorul acestui sistem. In plus, majoritatea copiilor il adora. Ai grija doar sa optezi pentru un model ergonomic, care sa nu-i afecteze coloana celui mic.

2. Carucior sport

Dupa varsta de un an, copilul isi doreste sa iasa cat mai mult la plimbare, sa exploreze si sa se joace. Mersul pe jos, insa, nu il prea incanta. Cea mai buna solutie este sa colindati parcurile cu un carucior fiabil. Astfel, plimbarile vor fi mult mai relaxante, atat pentru copil, cat si pentru tine.
Pe piata, exista mai multe tipuri de carucioare sport, in functie de preferinte. De obicei, mamicile opteaza pentru cele care se pliaza, facilitandu-i celui mic somnul si ocupand mai putin spatiu, atat in portbagajul masinii, cat si in locul de depozitare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

3. Masina de spalat vase

Daca esti mamica si nu ai inca o masina de spalat vase, este momentul sa iti iei una, pentru ca iti va usura viata! O chiuveta plina cu vase si un copil care plange nu te vor ajuta sa iti pastrezi energia pozitiva. In schimb, un astfel de aparat rezolva problema imediat, fara efort si timp pierdut din partea ta. In plus, cu cat locuinta este mai curata, cu atat te vei simti mai bine din punct de vedere emotional.

4. Aparat de cafea

Daca primul tau gand este legat de faptul ca acest produs nu te va ajuta cu nimic, s-ar putea sa te inseli. O cafea buna, pe langa faptul ca are numeroase beneficii, iti va insenina diminetile, mai ales daca iubesti aceasta licoare. Fie ca alegi un espressor cu capsule sau un aparat pe baza de cafea macinata, important este sa-ti fie pe plac.

Asadar, cateva aparate aparent obsnuite pot sa iti faca zilele petrecute acasa cu bebelusul tau mai frumoase. Invata sa te relaxezi, sa-ti dedici timp si sa investesti in lucruri utile, care te vor ajuta pe pacursul mai multor ani.

Sursa foto: shutterstock.com

Politica