Polițiștii gorjeni caută o minoră din comuna Mușetești

Date:

Un bărbat a cerut ajutorul polițiștilor după ce nepoata sa, Alissa Maria, o fată de 12 ani din comuna Mușetești, județul Gorj, a plecat de acasă și s-a mai întors. Se pare că minora a urcat pe un ATV și s-ar fi dus în pădure pentru a-și face poze.
„La data de 28 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de un bărbat, cu privire la faptul că nepoata sa, Stăncioi Alissa Maria, de 12 ani, din comuna Mușetești, a plecat de la domiciliu cu un ATV pentru a realiza câteva fotografii în pădure și nu a mai revenit”, se arată în comunicatul IPJ Gorj.
„Potrivit oamenilor legii, ATV-ul a fost găsit în apropierea DJ 665 Lăzărești, iar din verificări a rezultat faptul că minora ar fi plecat în municipiul Târgu Jiu. La data plecării, aceasta era îmbrăcată cu pantaloni negri, încălțăminte sport albă, geacă albastră de blugi, peste care avea o altă geacă bleu de fâș.
Semnalmente: înălţime 1.60-1,65m, constituţie astenică, greutate aproximativ 40-45 kg și poartă aparat dentar.
„Persoanele care pot oferi detalii care să ducă la identificarea tinerei, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție”, este mesajul polițiștilor.

foto: observatornews.ro

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente