joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Elevă de la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu“ din Târgu Jiu, depistată cu COVID-19

O elevă de la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu“ a fost depistată cu COVID-19. Colegii de clasă au intrat în carantină la domiciliu.

Potrivit inspectorului general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj este vorba despre o grupă dintr-o clasă care urma cursurile la şcoală. Cealaltă grupă efectua cursuri online, iar elevii nu au intrat în contact cu eleva infectată cu noul coronavirus.

„Domnul director Dorin Taşcău m-a sunat în cursul zile de sâmbătă şi mi-a spus că are o elevă confirmată cu COVID-19, iar un alt elev prezenta suspiciune, care nu s-a confirmat. Clasa era divizată, pentru că jumătate urma cursuri online, iar cealaltă jumătate venea la şcoală şi a avut contact cu cele două eleve. Atunci, grupa este izolată la domiciliu. Sunt în jur de 17 elevi care se află în carantină“, a spus inspectorul, citat de Adevărul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Și elevi de la Liceul Energetic din Târgu Jiu şi la Liceul Tehnic Mătăsari au intrat în carantină. „Avem 13 elevi intraţi în carantină la Liceul Energetic din Târgu Jiu, pentru că au intrat în contact cu un domn profesor care a fost spitalizat pe data de 21 septembrie. La Mătăsari nu au mai fost alte cazuri. Elevii sunt în izolare şi aşteaptă să treacă termenul de 14 de zile ca să se întoarcă la şcoală“, a mai precizat Nicolae Negrea.

Politica