joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un dispecer 112 este anchetat de poliție pentru că i-a vorbit urât unei femei terorizate și agresate de soț

Scandal în Henri Coandă încheiat cu un ordin de protecție! Mai exact, G.Asan a solicitat instanței un ordin de protecție împotriva fostului soț, S. Topârceanu. La mijloc sunt și 3 copii, doi dintre aceștia fiind căsătoriți dar stau cu mama. Înregistrarea pusă la dispoziție de către Serviciul de Telecomunicații Speciale, ascultată în ședință dispune emiterea unei adrese către dispecerul 112 pentru a face verificări cu privire la modul cum gestionează convorbirile.

De ce s-a ajuns aici?

Ei bine, după spusele bărbatului, femeia bea destul de des și mai tot timpul este beată. Aceasta a precizat că afirmațiile fostului soț nu sunt corecte. Copiii stau la aceasta, băiatul de 18 ani împreună cu nora, nepotul, fata de 19 ani este căsătorită și stă la casa acesteia, iar fetița de 12 ani stă și la ea, dar se duce și la tatăl său. Nu a părăsit copiii, nu a plecat niciunde, scrie replicaonline.ro.

Fostul soț a spus instanței că băiatul de 18 ani, împreună cu copilul de o lună și jumătate și cu nora au fost dați afară din casă de către femeie și au venit noaptea la acesta. Femeia s-ar căsătorit, mai spune bărbatul. Înainte, venea beată cu actualul soț. Totodată, bărbatul s-a dus la fosta soție la serviciu să o întrebe care este motivul pentru care nu trimite alocația copilului, pentru că nu este adevărat că a avut grijă și de ce a dat pe cei trei afară din casă, noaptea. Când l-ar fi văzut femeia ar fi lăsat pubelele și a fugit. Întrebată fiind dacă agresorul, fostul soț, ar avea arme, femeia a spus scurt: „nu știe carte”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul a spus instanței că nu a fost violent cu ea, nu i-a cerut să se împace pentru că știe că aceasta s-ar fi recăsătorit și că nu a bătut-o. Tot el a spus instanței că ea bea și nu venea acasă câte două-trei zile, până când nu termina banii.

Instanța, față de înregistrarea pusă la dispoziție de către Serviciul de Telecomunicații Speciale, ascultată în ședință și, față de modalitatea în care a fost gestionată de către lucrătorul de poliție 112, dispune emiterea unei adrese către comandantul de poliție de la Inspectoratul General al Poliției Române, pentru a face verificări cu privire la modalitatea în care lucrătorul de la poliția română gestionează convorbirile, având în vedere că, în ceea ce privește persoana vătămată din prezenta cauză a avut un limbaj nepotrivit, respectiv s-a referit la agresor, numindu-l „boschetar”, iar persoanei vătămate care a sunat la 112, i s-a spus, „nu ești normală”, „nu ești sănătoasă” (de către dispecer), să se efectueze verificări disciplinare.

Instanța a admis cererea formulată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța de G.Asan, domiciliată în Constanța, pe aleea Zmeurei nr. 3, în contradictoriu cu fostul soț, S. Topârceanu. Astfel, s-a emis un ordin de protecție pentru o perioada de 3 luni prin care se cere obligarea bărbatului să păstreze o distanță de 100 m față de victimă, precum și de locuința din cartierul Henri Coandă și interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod, cu victima. Totodată, obligă pârâtul la plata către stat a sumei de 500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare reprezentând onorariu avocat din oficiu.

Politica