joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCU Craiova poate reveni pe primul loc în Liga 2

Echipa patronată de Adrian Mititelu are șanse mari să revină pe prima poziție din divizia secundă. Oltenii au fost depășiți de ASU Poli Timișoara, la o diferență minimă de puncte. Elevii lui Napoli au un meci mai puțin disputat față de bănățeni, care au câștigat în etapa cu numărul 5, contra rivalei locale, Ripensia.
Craiovenii joacă astăzi contra unei echipe din Oltenia, CSM Slatina. Ambele formații sunt nou-promovate în Liga 2, dar FCU Craiova este favorită clară după ce a prins un start de sezon de excepție. Trupa din Bănie a acumulat 10 puncte în 4 meciuri și poate trece pe prima poziție dacă învinge în această seară.
Principala contracandidată la promovarea în primul eșalon, Rapid, s-a încurcat în runda a cincea. Comuna Recea a produs surpriza și le-a mai tăiat din elan bucureștenilor, care se clasează pe locul 3, cu un punct mai mult decât Petrolul.
Partida FCU Craiova – Slatina este programată marți, de la ora 19:00. Oaspeții par o țintă ușoară în fața alb-albaștrilor, ținând cont de locul pe care îl ocupă în clasament.
În meciul cu Slatina, fotbaliștii de la FCU Craiova vor evolua cu noua stemă a echipei pe piept. Clubul lui Adrian Mititelu a pierdut, cel puțin pentru o perioadă, dreptul de a folosi denumirea de „UNIVERSITATEA CRAIOVA”. Astfel, pe noua siglă a echipei nu va mai apărea „Craiova”, doar Fotbal Club Universitatea.
„Curtea de Apel București a stabilit ca măsură provizorie până la soluționarea fondului în dosarul ce privește marca UNIVERSITATEA CRAIOVA, proces în care ne judecăm cu Clubul Sportiv de Drept Public Universitatea din Craiova că nu mai avem voie să folosim denumirea de “UNIVERSITATEA CRAIOVA”! Prin urmare, ne vom conforma sentinței instanței de judecată, chiar dacă o considerăm nedreapta și absurdă”, a transmis clubul lui Adrian Mititelu.

Politica