marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Din ringul de box, direct pe scena politică! „Moartea din Carpați” a fost ales consilier

Cătălin Moroșanu, supranumit „Moartea din Carpați” a fost ales consilier. El a candidat pentru o poziție la Consiliul Județean Galați din partea PNL.

Conform numărătorii parțiale a voturilor, Cătălin Moroșanu este ales deja consilier, scrie persa de la malul Dunării. În urma acestor estimări, PSD ar obţine 15 mandate de consilieri, PNL – 6, USR – 4, PACT – 2.

Sportivul a declarat că modelul său, din punct de vedere politic, este I.C. Brătianu. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Mi-a plăcut foarte mult de I.C. Brătianu, nu de Ionel I.C. Brătianu, de I.C. Brătianu, primul Brătianu. Mi-a plăcut foarte mult că omul a făcut foarte multe lucruri pentru România modernă. El a fost un mic boieraş, şi-a vândut la un moment dat casa de la Florica, ca să facă politică şi să construiască România.

A făcut foarte multe sacrificii. Are şi o statuie acum pe faleză în Galaţi. E chiar o poveste impresionantă cu statuia respectivă. Gheorghe Gheorghiu-Dej în anul 1947 a dat-o jos, după aia a fost ţinută într-un grajd”, a declarat Moroşanu, potrivit gandul.ro

Înainte de alegeri, Cătălin Moroșanu a dezvăluit care este proiectul pe care dorește să îl pună aplicare. „Este vorba de înființarea de câte un club sportiv școlar în fiecare comună din județul Galați, dar fiecare comună va avea specificul ei sportiv (…). În momentul când se înființează aceste cluburi sportive școlare, vor fi finanțate de către Consiliul Județean, deci clar că va fi un buget anual pentru chestia asta. Sportivii care vor câștiga medalii de aur la nivel național vor avea și un fel de bursă (…). Ideea mea este că vreau să investim în copii, copiii sunt cei mai importanți”, a declarat acesta. 

Politica