Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Un american l-a împușcat în cap pe amantul soției sale, apoi a forțat-o să-l decapiteze

Publicat

pe

Un bărbat înșelat din New Hampshire, SUA, a pus capăt într-un mod barbar și șocant aventurii soției lui. Armando Barron l-a împușcat în cap pe amantul acesteia, Britany Barron, apoi a obligat-o pe femeie să își decapiteze, post-mortem, iubitul, potrivit libertatea.ro.

Trupul neînsuflețit al lui Jonathan Amerault a fost descoperit într-o pădure, într-un camping îndepărtat din nordul statului, la câteva zile după ce a fost dat dispărut. Era înfășurat într-o prelată și aruncat într-un pârâu.

Conform rapoartelor, capul îi fusese îngropat separat, acoperit de pietriș. În comunicatul poliției se arată că Armando Barron a pus-o pe soție să îi taie încheieturile amantului ei când acesta încă era în viață, pentru ca mai apoi să îl decapiteze post-mortem.

Ambii soți au fost arestați. La proces, aceștia au spus că sunt nevinovați, dar au fost arestați preventiv, fără posibilitatea eliberării pe cauțiune. Avocatul lui Britany a susținut că clienta sa a fost bătută de soț și a luat parte la crimă doar pentru că se temea pentru viața ei.

© 2022. Toate drepturile rezervate.