joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tineri prinși la furat când toți se gândeau la vot

Grupa de supraveghere și intervenție Horezu a fost sesizată printr-un apel 112 cu privire la un furt ce ar fi avut loc pe raza orașului. Incidentul a avut loc în noaptea în care cetățenii se pregăteau să-și aleagă primarul. Jandarmii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă. În fapt, persoane necunoscute ar fi pătruns într-o societate comercială de unde ar fi sustras o sumă de bani.
„În baza semnalmentelor oferite de administratorulul societății și în urma vizionării imaginilor de pe sistemul de supraveghere video, jandarmii au plecat în căutarea a două persoane de sex masculin. În aproximativ 15 minute, în autogara de pe raza orașului, jandarmii au identificat două persoane care corespundeau semnalmentelor, iar la vederea jandarmilor aceștia au luat-o la fugă”, spun reprezentanții Jandarmeriei Vâlcea.
La somarea jandarmilor, indivizii s-au oprit, iar în urma legitimării s-a constatat că cei doi tineri au vârstele cuprinse între 16-17 ani, unul având domiciliul în județul Vaslui și unul în municipiul București.
Tinerii au fost conduși la sediul Poliției Horezu unde au recunoscut faptul că au sustras din magazin suma de 200 lei, precum și faptul că la o oră anterioară au sustras din alt spațiu comercial un număr de 8 telefoane mobile de diferite mărci. Jandarmii au întocmit actele de constatare a infracțiunii flagrante, acestea fiind predate organelor în drept pentru continuarea cercetărilor.

Politica