vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Noi măsuri împotriva coronavirusului în Europa

În toată Europa se înăspresc restricțiile din cauza creșterii numărului de cazuri de COVID confirmate. Sunt măsuri pe zone și regiuni, în funcție de numărul de infectări. Noile restricții vizează în special restaurantele și barurile, iar patronii de localuri, dar și clienții, sunt nemulțumiți, potrivit Agerpres

La Marsilia, în Franța, a intrat astăzi în vigoare închiderea totală a barurilor și restaurantelor. Patronii spun că, pentru ei, e ca o condamnare la moarte.

În mai multe regiuni din Grecia, inclusiv în zona capitalei, la miezul nopții se închid toate magazinele și localurile. Și se redeschid dimineață la 5. Excepție fac benzinăriile și farmaciile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În Anglia, se aplică deja scurtarea programului restaurantelor și cluburilor, dar sunt multe cazuri în care, după închidere, petrecăreții ies și continuă distracția în stradă, în ciuda amenzilor piperate cu care se pot alege.

La Londra câteva mii de oameni au ieșit în stradă să demonstreze împotriva restricțiilor și să se plângă de ceea ce ei numesc marea manipulare privind coronavirusul.

Politica