vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cosmin Vasile, noul preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj

Cosmin Vasile este noul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Dolj, după cum arată exit-poll-urile. El a candidat din partea PSD. Cosmin Vasile a ocupat până acum funcţia de vicepreşedinte al CJ Dolj.

„Din informațiile pe care le avem, am câștigat președinția Consiliului Județean Dolj. Partidul Social Democrat are cel mai bun scor pentru lista de consilieri județeni, iar marea majoritate a primăriilor din județ au fost câștigate de către reprezentanții PSD. Le mulțumesc tuturor cetățenilor care astăzi s-au prezentat la urne, atât celor care ne-au votat, cât și celor care nu ne-au votat. Așa cum și până acum, înainte și în timpul campaniei electorale, am fost prezent în cele mai multe comunități din județul Dolj, și în perioada următoare mă voi afla în fiecare localitate și, împreună – Consiliul Județean și primăriile –, vom desfășura în continuare proiecte pentru dezvoltare, vom atrage fonduri europene, vom face tot ceea ce este posibil pentru a ne pune în practică programul electoral și a aduce o viață mai bună tuturor doljenilor”, a declarat Cosmin Vasile.

Majoritatea craiovenilor prezenţi la urne ar fi votat şi candidaţii PSD pentru consiliul judeţean şi consiliul local Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica