vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

PNL, singurul partid care poate învinge PSD în Dolj

Votul de duminică, 27 septembrie 2020, este pentru dezvoltarea Doljului şi a Craiovei şi scoaterea acestei zone din izolarea în care se află de 30 de ani.

Profesorul de istorie Alexandru Gîdăr (PNL), singurul candidat care poate trimite definitiv în istorie administraţia PSD din Dolj
Reprezentant al PNL, singurul partid de opoziţie din Dolj care are liste complete de candidaţi în toate localităţile judeţului, profesorul Alexandru Gîdăr este candidatul care poate trimite definitiv în istorie administraţia PSD din judeţul Dolj.
„Dragi doljeni, vă rog să nu vă irosiţi votul! În Dolj, doar PNL poate să învingă PSD, la fel ca la nivel naţional. Timp de 30 de ani, PSD a avut şansa sa să arate ce poate. Cu acest partid la putere, sistemele de irigaţii au fost distruse, judeţul a fost transformat în Sahara Olteniei, întreaga economie a fost pusă pe butuci, Doljul şi Craiova au sărăcit, iar copiii noştri pleacă spre alte oraşe din ţară sau din străinătate. În aceşti ani, aproape 100.000 de oameni au plecat din judeţul nostru. Cu siguranţă, singura cale pentru ca Doljul şi Craiova să renască este ca duminică oltenii să întoarcă votul împotriva PSD. Doar în felul acesta, o bună parte din cele 80 de miliarde de euro alocate de UE României vor fi folosite pentru renaşterea Doljului şi a Craiovei”, este îndemnul profesorului Alexandru Gîdăr.  
Profesorul Alexandru Gîdăr le cere alegătorilor din Dolj să meargă, duminică, 27 septembrie 2020, în număr cât mai mare la vot şi să i se alăture în proiectul său, care are ca obiectiv transformarea judeţului într-o zonă de atracţie pentru oameni.
„Nepotismul promovat de PSD ca politică de cadre, care a pus toţi membrii unei familii la conducerea Craiovei, numirile în funcţii pe criterii exclusiv politice se află printre nemulţumirile studenţilor din Craiova, care doresc o administraţie capabilă să facă din Craiova o zonă de atracţie pentru tineri! Alegerile de duminica aceasta, 27 septembrie, sunt despre fiecare dintre noi, tineri sau maturi, cei care dorim să trăim normal, bucurându-ne de micile momente pe care ni le oferă viaţa: o plimbare cu bicicleta în natură, alături de copii, sau o ieşire cu caiacul pe râu, alături de un prieten.
Dragi doljeni, vă mulţumesc pentru felul în care m-aţi întâmpinat peste tot în judeţ, acolo unde am fost în această campanie electorală. Încrederea dumneavoastră mă obligă şi mă motivează şi mai mult să mă implic să schimb în bine fiecare localitate din judeţul Dolj şi să îmi duc la îndeplinire toate proiectele. Sunt convins că împreună vom reuşi să le oferim copiilor noştri un viitor la noi în judeţ, iar părinţilor noştri mai multă grijă şi mai mult sprijin. E timpul să schimbăm în bine judeţul Dolj. Totul începe cu votul de duminică! Aveţi încredere, se poate!”, transmite profesorul Alexandru Gîdăr, candidatul PNL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj.

Profesorul Nicolae Giugea, candidatul PNL la Primăria Craiova, le cere craiovenilor să nu îşi irosească duminică votul, pentru că acesta este vital pentru Craiova:
„Alegerile de duminică sunt foarte importante, pentru comunitatea noastră. De ele depind cum va arăta oraşul nostru în următorii ani. La asta trebuie să ne gândim când votăm. Vrem ca oraşul nostru să rămână împotmolit în corupţie şi subdezvoltare, sau vrem să urmeze calea oraşelor cu administraţie liberală – Oradea, Cluj-Napoca, Arad, Timişoara, Alba Iulia – care s-au dezvoltat în ultimii ani?
Circulă, de fiecare dată la alegeri, câteva expresii lansate cu scopul de a descuraja oamenii şi a nu veni la vot.
1. „Votul meu nu contează”. Am să dau cel mai bun contraexemplu. În 1996, Vasile Bulucea a câştigat Primăria Craiova cu 137 de voturi. Mai exact, el a obţinut 46.345 de voturi, iar Dumitru Mănescu, de la CDR, a obţinut 46.208 de voturi. 137 de voturi au făcut ca oraşul nostru să aibă destinul pe care l-a avut.
2. „Toţi sunt la fel”. Nu, nu suntem toţi la fel. Unii au furat, au făcut puşcărie, au dosare penale. Eu nu. Am îndeplinit multe funcţii şi în Dolj şi în Bucureşti. Niciunde nu a existat nici cea mai mică suspiciune că aş fi făcut vreun lucru incorect. Nu toţi candidaţii sunt corupţi, după cum nu toţi alegătorii îşi vând votul.
3. „Sunt simple promisiuni, nimic nu se va face”. Voi da, din nou, exemplul oraşelor din Ardeal. Şi acolo proiectele primarilor au părut simple promisiuni şi acum sunt realităţi.
Şi aş vrea să mai adaug ceva. Decizia de duminică este vitală pentru Craiova. Prin urmare, nu trebuie risipit niciun vot.
În momentul de faţă, lupta se dă între mine şi candidatul PSD. Orice vot care merge spre candidatul altui partid înseamnă un vot pierdut!”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Comandat de PNL Dolj, executat de SC Inter Regional Management SRL, cod AEP 21200012.

Politica