joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O tânără din Strasbourg a fost luată la bătaie pe stradă pentru că purta fustă!

Caz șocant în Franța unde polițiștii au demarat cercetări în cazul tinerei de 22 de ani, lovită pe stradă pentru că purta fustă. Deşi la incident au asistat mai mulţi martori, nimeni nu a intervenit.
Totul s-a petrecut pe o stradă din Strasbourg. Elizabeth (22 de ani) se îndrepta spre casă când a fost oprită de trei bărbaţi care au lovit-o pentru că purta fustă.

Ea a povestit pentru radioul France Bleu Alsace că se îndrepta spre casă, când a fost oprită de trei bărbaţi, care i-au vorbit obscen pentru faptul că purta fustă. „Uită-te la c…a aia în fustă”, ar fi spus unul dintre agresori.
Apoi, doi dintre aceştia au ţinut-o, în timp ce al treilea a lovit-o puternic peste faţă, învineţindu-i un ochi. Mai apoi, aceştia au fugit, scriu jurnaliştii BBC, citaţi de adevărul.ro.

Conform spuselor tinerei la incident au asistat mai mult de zece persoane fără să intervină nimeni. Este un lucru „grav şi inacceptabil”, afirmă reprezentanţii Guvernului. „O femeie nu este lovită niciodată pentru că poartă o fustă. O femeie este lovită pentru că există persoane misogine, sexiste, violente şi care se eliberează de orice lege şi orice regulă lovind”, a declarat ministrul adjunct de interne, Marlene Schiappa, arată sursa itată. În Franţa, din anul 2018 este în vigoare o lege împotriva hărţuirii stradale, iar de atunci au fost aplicate aproximativ 1.800 de amenzi. Conform BBC, miercuri s-a petrecut un alt incident în Mulhouse, Franţa. Două femei au fost atacate, după ce agresorul i-ar fi spus uneia dintre ele că fusta ei este „prea scurtă”, notează adevărul.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica