marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova, mega-favorită în duelul din Trivale!

Lider al clasamentului din Liga 1, echipa olteană va întâlni o grupare care nu s-a adaptat deloc la nivelul primului eșalon.

CSU Craiova pornește cu prima șansă în duelul de vineri cu FC Argeș Pitești. Alb-albaștrii au patru victorii din tot atâtea posibile, în vreme ce adversarii lor au strâns un singur punct din 12. Mai mult, FCSB, decimată de Covid 19, le-a dat cu terenul în cap piteștenilor, învingându-i la scor de neprezentare.
În cadrul unei conferințe de presă, Bergodi a spus despre joc: „Sper că vom face un meci foarte bun, trebuie să nu lăsăm garda jos, să fim concentrați și motivați, va fi un meci dificil. Chiar dacă Argeș trece printr-un moment greu, trebuie să fim atenți. E normal să aibă câteva probleme, sunt probleme de adaptare pentru o echipă nou-promovată”.
Jucătorii de la FC Argeș au salariile înghețate din cauza rezultatelor proaste. Bergodi a comentat: „E normal că ei au foame de puncte, de bani, având în vedere că au problemele acelea. Toată lumea muncește pentru bani.
În fotbalul actual, nu trebuie subestimată nicio echipă. Nu am avut niciodată un start așa de campionat, trebuie să mai remediem anumite lucruri, dar suntem la un nivel bun în acest start de sezon. Putem spune că a trecut și dezamăgirea din Europa League și suntem încrezători că putem face puncte. Vom juca și mai bine,”
Despre meci, Marius Constantin a spus: „Ne dorim să mai câștigăm un meci. Pe măsură ce trece timpul și câștigăm, suntem conștienți că nu o să meargă de fiecare dată, dar sperăm ca rezultatul negativ sau egalul să vină cât mai târziu.
Ne-am pregătit bine săptămâna asta. Nu e un meci ușor, chiar dacă ei au un punct. O să vedem ce va fi vineri. Ei nu prea au prea multe de pierdut, având în vedere că au doar un punct. Pe teren nu contează dacă ai luat banii sau nu, cel puțin pentru mine nu. Gândul la bani dispare. Dacă vor avea rezultate, sunt sigur că vor veni banii și la ei. Nu știu dacă mă așteptam să avem patru rezultate pozitive, dar sperăm să continuăm seria, avem o echipă bună. Să dea Dumnezeu să rămânem acolo, pentru asta ne antrenăm. Nu știu dacă e dezastru dacă am pierde la Pitești, dar un rezultat negativ nu ar pica prea bine nimănui, mergem să luăm cele trei puncte.”

Politica