joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bergodi a ieșit șifonat: „El aici a greșit!”

Antrenorul italian a fost pus la punct și la colț de Sorin Cârțu, președintele clubului oltean din prima ligă

Sorin Cârțu a taxat ieșirea nervoasă a lui Bergodi de la finalul meciului cu Voluntari, care a adus a patra victorie consecutivă pentru alb-albaștri în acest campionat: „Am vorbit și eu cu el. A greșit, nu trebuie să acționeze în felul ăsta. Dacă nu putea să vorbească cu domnul Rotaru, putea să-mi dea mie telefon sau lui Marcel Popescu. Dacă era cineva care l-a deranjat, vorbeam noi cu persoana respectivă.
E lămurită treaba. Da, sigur. Nu a fost atât de gravă pe cât o prezenta el. Treaba e 100% lămurită.
După partida cu Tbilisi toată lumea s-a îmbolnăvit. Cine să vorbească despre el? Domnul Rotaru era în spital, eu în spital, Marcel în spital. Toți cei din club aveau problemele astea. Nu a fost niciun fel de discuție. Sunt zvonuri. El aici a greșit, că a tras cu urechea la zvonuri”, a spus Sorin Cârțu la Digi Sport Special.
Cristiano Bergodi a avut o ieșire furioasă la finalul meciului cu Voluntari, susținând că sunt oameni din conducerea clubului care-i reproșează încă meciul rușinii de la Tbilisi: „Nu trebuie să stăm să vorbim trei luni de cum am ieșit, am fost eu vinovat, dar asta este. De când sunt aici am 10 victorii în 11 meciuri (n.r în Liga 1). Am greșit 30 de minute cu CFR și cu Tbilisi, în Europa. Nu-mi place că aud oamenii din club vorbind despre cum am fost eliminați. Măcar dacă erau suporterii în tribune puteau să ne înjure ei, ei sunt suporteri. Aud ceva ce nu e în regulă, aţi înţeles? Dar asta e.
Şi mai ales când nu sunt suporteri, măcar suporterii să ne înjure, măcar dacă nu jucăm bine sau ne aplaude dacă jucăm bine, dacă nu jucăm bine, să ne critice, să ne înjure, dar suporterii, nu persoane din anturajul echipei!
Am făcut 11 meciuri aici şi 10 victorii şi am greşit 30 de minute cu CFR Cluj. Dar toată lumea vorbeşte că Bergodi e un prost, că nu ştiu cine e un prost, că nu lucrăm, că echipa nu merge. 11 meciuri, 10 victorii de când am venit eu!”
În august, CSU Craiova a fost eliminată de Lokomotiv Tbilisi din Europa, aceasta fiind una dintre cele mai mari umilințe din istoria fotbalului din Bănie. Prin intervențiile sale la tv, după meciuri, Bergodi a căutat să îngroape subiectul.

Politica