Conecteaza-te cu noi

Alegeri

Anișoara Stănculescu, candidatul PMP la primăria Craiova: APEL CĂTRE CRAIOVENI

Publicat

pe

Dragi craioveni,

Nu dați toată puterea în Craiova unui singur partid. Nici PSD, nici PNL. Progresul unei comunități vine din dialog, din dezbaterea democratică a ideilor, proiectelor și soluțiilor.
Ați văzut ce s-a întâmplat în acești ani dacă un singur partid a avut practic toată puterea în Craiova. Câteva realizări și un ocean de nemulțumiri, mai ales în cartierele îndepărtate ale orașului. Bani risipiți, priorități decise de interese politice, nu de interesele și nevoile voastre. Mai vreți asta?!?
M-am întâlnit cu mulți dintre voi în această campanie și mi-ați spus problemele voastre, ale zonelor în care locuiți. V-am văzut triști și dezamăgiți. Înfuriați și deciși să nu mai acceptați minciuna, ipocrizia, nepăsarea celor care v-au furat votul și speranța.
Mergeți  duminică la vot! Luați-vă măsuri de siguranță și mergeți. Nu lăsați găștile de partid să decidă în locul vostru.  
Schimbarea în Craiova începe cu votul fiecăruia dintre voi! Ea va exista în anii ce vin doar dacă veți vota ALTFEL! Nu cu aceia care au demonstrat că, fie nu  pot mai mult, fie nu știu mai mult, fie nu vor mai mult!
Craiova are nevoie de un Consiliul Local viu, nu de un executant orb al ordinelor primarului, oricare ar fi acela.
Mergeți la vot! Votați cu judecată dreaptă! Ignorați-i pe cei care v-au ignorat!

Mereu, În Serviciul Dumneavoastră,
Anișoara Stănculescu
Candidatul PMP la Primăria Craiova

Comandat de PMP Dolj, executat de SC Inter Regional Management SRL, cod AEP 21200020.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.