marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Toate cele 90 de secţii de vot din Râmnicu Vâlcea, dezinfectate înainte de alegeri

Autoritățile locale au început efectuarea unei dezinfecţii complete la toate cele 90 de secţii de votare din Râmnicu Vâlcea, cele mai multe găzduite de unităţi şcolare. Acţiunea a început după-amiaza zilei de joi, 24 septembrie, şi se va încheia în ajunul alegerilor locale.

De asemenea, luni, 28 septembrie, se va demara o a doua acţiune de dezinfecţie, astfel încât reînceperea şcolilor să se facă în spaţii complet sigure pentru toţi elevii din municipiu.

„În cadrul CJSU Vâlcea, a fost aprobată și suspendarea activității didactice, în perioada 25-29 septembrie 2020, în unitățile școlare din județ în care sunt organizate secții de votare pentru desfășurarea alegerilor locale din data de 27 septembrie 2020, potrivit Hotărârii nr. 46/22.09.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență și a Ordinului Ministerului Educației și Cercetării nr.5617/23.09.2020. Activitățile didactice în aceste unități de învățământ se vor desfășura în aceste trei zile în sistem online, conform metodologiilor specifice aprobate la nivelul Ministerului Educației și Cercetării”, a transmis Prefectura Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica