joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bergodi cere întăriri, Rotaru face curățenie!

CSU Craiova s-a mai despărțit de un jucător. Un altul cere să fie lăsat să plece

Clubul craiovean este pe primul loc în Liga 1, cu patru victorii din patru posibile. De fiecare dată când a avut prilejul, Cristiano Bergodi a solicitat întărirea lotului pentru a menține poziția. Clubul însă renunță la jucători pe bandă rulantă.
Patronul Mihai Rotaru a reușit să se descotorosească de toți cei trei jucători solicitați de Victor Pițurcă. Astfel, după Uros Cosic și Goran Zakaric, Alexandru Mățel este ultimul dintre „copiii” lui Piți care părăsește Bănia. Gruparea olteană a anunțat că a încheiat socotelile cu fostul internațional, care, oricum, nu primise prea multe șanse să-și arate calitățile. Ba din cauza accidentărilor, ba a regulii U21, ba din cauza decesului tatălui, Mățel a ratat o serie de oportunități să se impună în prima garnitură a echipei.
„Clubul Universitatea Craiova și Alexandru Mățel au hotărât, de comun acord, rezilierea contractului. Îi mulțumim lui Alexandru și îi dorim mult succes în continuare”, se arată în comunicatul emis de craioveni.
Mățel nu va fi ultima dezertare din armia alb-albastră din această toamnă. Un jucător care cere obsesiv să fie lăsat să plece, potrivit Prosport, este Antoni Ivanov. Internaționalul bulgar este nemulțumit că a ajuns a cincea opțiune pentru linia mediană, că nu a bifat prea multe minute în acest sezon, astfel încât, deloc încântat de statutul de rezervă, el dorește schimbarea echipei. Ar fi două variante pentru Ivanov: fie o revenire, sub formă de împrumut, la Gaz Metan Mediaș, fie un comeback în Bulgaria natală.

Politica