joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânără din Târgu Jiu, păcălită într-o sală de jocuri

O fată din Târgu Jiu a fost păcălită de doi bărbați, care au reușit să-i fure suma de 850 de lei. Se pare că tânăra se afla la serviciu, la o sală de jocuri din municipiu. Acolo, indivizii au intrat sub pretextul schimbării unei sume de bani, reușind să o păcălească pe târgujianca în vârstă de 22 de ani.
„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către o tânără, de 22 de ani, din municipiul Târgu Jiu, supraveghetor la o sală de jocuri din municipiu, cu privire la  faptul că, două persoane necunoscute au intrat în interiorul sălii de jocuri și sub pretextul că doresc să schimbe trei bancnote de 500 lei în bancnote mai mici, au profitat de neatenția sa și au sustras o parte din bani, înșelând-o cu suma de 850 lei”, informează IPJ Gorj.
În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat doi bărbați, de 41 și 29 de ani, din orașul Pantelimon și comuna Ograda, județul Ilfov, bănuiți de săvârșirea faptei, iar față de bărbatul de 41 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.
În cauză, oamenii legii continuă cercetările pentru documentarea întregii activității infracționale.

Politica