marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Peluza Nord îi răspunde lui Bergodi: „Mai puțină taină, isterie și aroganțe”

Antrenorul italian a pierdut meciurile esențiale, dar s-a supra-evaluat după succesul cu Voluntari

Finala cu CFR Cluj și umilința de la Tbilisi sunt borne definitorii, ce nu pot fi uitate prea greu de către suporterii CSU Craiova. Nu și de italianul Cristiano Bergodi, care le-a cerut acestora să-i contabilizeze succesele. Replica a dat-o Peluza Nord Craiova, într-un comunicat: „Așa arată televizorul unui pub din centru Craiovei. Așa arată de la meciul cu CFR și o sa fie păstrat în starea asta pentru foarte mult timp.
La Craiova se iartă greu și se uită niciodată. Asta trebuie să înțeleagă domnii antrenori, patroni, conducători și mai ales domnii jucători.
Și noi am visat la „grupe, grupe”, am sperat la „Granada, Granada”, „Moscova, Moscova” era un minim, dar din păcate rămânem la „Georgia, Georgia” cel puțin până la „titlu, titlu”.
Așa că mai puțină taină, isterie și aroganțe pe la conferințe și pe rețelele de socializare și mai multă muncă și profesionalism pentru că locul 1 după 4 etape nu o să-l țină minte nimeni dacă nu o să rămânem acolo până la final”.
După ce, la finalul meciului cu Voluntari, Bergodi declarase: „Aud ceva ce nu e în regulă, aţi înţeles? Dar asta e. Şi mai ales când nu sunt suporteri, măcar suporterii să ne înjure, măcar dacă nu jucăm bine sau ne aplaude dacă jucăm bine, dacă nu jucăm bine, să ne critice, să ne înjure, dar suporterii, nu persoane din anturajul echipei! Am făcut 11 meciuri aici şi 10 victorii şi am greşit 30 de minute cu CFR Cluj. Dar toată lumea vorbeşte că Bergodi e un prost, că nu ştiu cine e un prost, că nu lucrăm, că echipa nu merge. 11 meciuri, 10 victorii de când am venit eu!”. Apoi a adăugat: „Eu încerc să fac ceva, muncesc împreună cu jucătorii. Eu zic că s-au comportat bine în aceste momente, nu e ușor, dar trebuie să avem și răbdare. Eu zic că trebuie felicitați jucătorii. Suntem pe primul loc, avem 4 victorii din 4. A fost acel meci din Georgia care ne-a dezamăgit pe toți și eu sunt primul vinovat, dar nu pot să aud numai Georgia, Georgia, Georgia! Dinamo Moscova a fost eliminată și ea de Tbilisi. Păcat, știu că a fost o dezamăgire mare. Dar ne gândim la campionat, gata cu Georgia”.

Politica