miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bataie la Unirea. Sase oameni, la spital

Sase oameni au ajuns la spital, dupa un scandal care a avut loc Unirea. In scandal ar fi fost implicate 10 persoane.

„In aceasta seara, politisti din cadrul Politiei Municipiului Calafat au fost sesizati cu privire la faptul ca, in comuna Unirea, are loc o altercatie intre mai multe persoane.
Imediat, la fata locului au fost directionate mai multe echipaje de politie, care au intervenit pentru aplanarea starii conflictuale.
In urma evenimentului, mai multe persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, o parte din acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.
Din primele cercetari, politistii au stabilit ca, pe fondul consumului de bauturi alcoolice, a izbucnit un conflict intre membrii a doua familii din localitate, in timpul caruia au fost folosite obiecte contondente si taietoare.
De asemenea, o parte din persoanele implicate in altercatie ar fi patruns fara drept in curtea locuintei celeilalte familii.
In cauza, politistii continua cercetarile in vederea lamuririi starii de fapt, fiind intocmit un dosar penal pentru comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente, violare de domiciliu si tulburarea ordinii si linistii publice.” – IPJ Dolj

Politica