miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Nelu Tătaru: ”Școlile în care se va vota vor fi închise vineri înainte de alegeri și luni, marți după alegeri”

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a declarat, joi, că se vor face dezinfecții în școlile în care se va desfășura procesul electoral, înainte și după alegeri. Pentru siguranța copiilor, ministrul a anunțat că școlile vor fi închise vineri înainte de alegeri, luni și marți după alegeri.

”Este o hotărâre care s-a dat după consultarea Grupului Științific, într-adevăr, se fac niște dezinfecții terminale, care au anumiți timpi și pentru a avea siguranța și a nu a mai avea efectele pe care le-am avut la începutul anului cu acele dezinfecții făcute în școli și cu intoxicarea copiilor. O să avem vineri închisă școala, luni și marți închisă școala”, a declarat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, citat de .realitatea.net

Joi au fost înregistrate 1.679 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19).

Policlinica Buna Vestire Craiova

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 6.960. Dintre acestea, 460 sunt internate la ATI. 

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 2.160.669 de teste. Dintre acestea 24.025 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 15.292 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 8.733 la cerere.

Politica