vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Încă două cazuri de COVID-19 în echipa lui Rotaru

Mihai Rotaru a fost infectat cu noul coronavirus, alături de alți oficiali ai clubului din Bănie. După ce Cristiano Bergodi a scăpat de boală, alți doi membri ai staff-ului tehnic au fost descoperiți pozitivi la teste.
Anunțul a fost făcut de secretarul LPF, Justin Ștefan: „Din păcate, au apărut două noi cazuri de Covid-19 la Universitatea Craiova. Ambii fac parte din staff-ul tehnic, dar nu este vorba de Cristiano Bergodi”, a precizat oficialul Ligii la Digi Sport.
Sorin Cârțu, managerul general Marcel Popescu, managerul executiv Ovidiu Costeșin și team managerul Emil Pieleanu sunt ceilalți oameni ce au contactat virusul odată cu Mihai Rotaru.
Următorul meci al celor de la CSU Craiova este cu FC Voluntari. Din fericire pentru alb-albaștri, nici măcar un fotbalist nu a fost confirmat pozitiv până în prezent. Astfel, partida se va juca și formația antrenată de Bergodi nu va avea probleme de lot.
Vestea infectărilor de la CSU i-a luat prin surprindere pe cei de la Voluntari, care au meci direct cu oltenii: „Doamne Dumnezeule! Exact ce s-a discutat atunci în Adunarea Generală, că va fi un campionat pe care nu vom ști dacă îl vom termina. E complicat”, a spus Ioan Andone la Digi Sport.

Politica