vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Polițiștii rutieri vâlceni au început să acționeze în cadrul Proiectului Roadpol Safety Days

Polițiștii rutieri vâlceni au început de ieri, 16 septembrie, o acțiune în cadrul Proiectului Roadpol Safety Days, destinat conștientizării tuturor categoriilor de participanți la traficul rutier cu privire la riscurile la care se expun în situația în care nu respectă normele rutiere, în scopul adoptării de către aceștia  a unei conduite responsabile atunci când se deplasează pe drumurile publice. Oamenii legii vor fi implicați în acest proiect până pe 22 septembrie.

„Polițiștii vor desfășura activități informativ – preventive în trafic, în vederea prevenirii implicării în evenimente rutiere a conducătorilor auto și a celorlalți participanți, iar aceștia vor distribui pliante cu  mesajul ,,Alege viața – Siguranța ta contează”. De asemenea, polițiștii vor înainta conducătorilor auto în vederea completării < Angajamentul meu pentru zilele siguranței ROADPOL>”, se arată în comunicatul IPJ Vâlcea.

Totodată, polițiștii vor purta discuții cu participanții la trafic pentru conștientizarea importanței respectării normelor rutiere, în special cele cu privire la: neadaptarea vitezei la condițiile de drum, nepăstrarea distanței între vehicule, conducerea sub influența alcoolului, oboseala la volan, utilizarea telefonului mobil, precum şi portul centurii de siguranță, în vederea atingerii obiectivului propus, respectiv reducerea numărului de accidente rutiere și a consecințelor acestora pe drumurile publice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica