vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. A lovit mașina poliției și a fugit. Bărbatul conducea băut și fără permis

Un bărbat din Rusănești a fost reținut, miercuri, pentru 24 de ore după ce a lovit autospeciala de poliție și a fugit de la fața locului. Olteanul conducea fără permis și se afla în stare de ebrietate.
Incidentul s-a petrecut după ce polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia l-au oprit pe bărbat în trafic.
„La data de 16 septembrie 2020, în timp ce supravegheau traficul rutier, polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui bărbat care se deplasa pe strada principală, din comuna Rusănești.
La vederea polițiștilor, conducătorul auto a efectuat manevra de mers înapoi și a acroșat autospeciala de poliție, după care a fugit. În urma evenimentului au fost produse doar pagube materiale”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.
Șoferul, un bărbat de 32 de ani, din comuna Rusănești, a fost testat cu aparatul alcooltest și a rezultat o concentrație de 1,35 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge.
Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia cu propuneri legale.
Olteanul este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de distrugere, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge.

Politica