joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

S-a dus la păcănele în Târgu Jiu și a aruncat cu scaunul în mașinuță

Un agent de pază al unui centru comercial din Târgu Jiu a cerut ajutorul poliției după ce un individ ar fi distrus un aparat de jocuri electronice, dintr-o sală de jocuri. Se pare că este vorba despre un bărbat agresiv, în vârstă de 30 de ani, din comuna Plopșoru.

„Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de un reprezentant al unei societăți de asigurare a pazei și protecției, în incinta unui centru comercial din Târgu Jiu, despre faptul că o persoană a distrus un aparat de jocuri electronice, dintr-o sală de jocuri. Polițiștii care s-au deplasat la locul sesizării, au stabilit că, un bărbat, de 30 de ani, din comuna Plopșoru, ar fi lovit cu un scaun, ecranul unui aparat de jocuri electronice, din incinta sălii de jocuri, pe care l-a spart, cauzând un prejudiciu de 10.000 lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

Reprezentantul societății a formulat plângere, iar polițiștii au întocmit un dosar penal în care continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Incidentul a avut loc la aproximativ o săptămână distanță după ce un alt gorjean în vârstă de 32 de ani, din Dănești, a furat o mașinuță electronică dintr-un magazin. Și el a spart aparatul, dar a ajuns la un alt nivel. Bărbatul a dus-o pe un câmp după care a început să îi spargă cutia în care erau depozitați banii, de unde a reușit să ia suma de aproximativ 1.900 de lei.

„Echipa operativă constituită la nivelul subunității s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care a stabilit faptul că, un bărbat, de 32 de ani, din comuna Dănești, s-a deplasat cu un autoturism la magazin, de unde ar fi sustras aparatul electronic și a mers pe un câmp, unde a distrus sistemul de depozitare al banilor, sustrăgând din acesta suma de 1.910 lei, abandonând autoturismul și aparatul electronic pe câmp. În urma verificărilor efectuate s-a mai constatat faptul că bărbatul a condus autoturismul pe DC Ungureni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, totodată având numărul provizoriu expirat din data de 15 iulie. Aparatul electronic a fost predat administratorului societății comerciale, iar suma de 1.910 lei a fost ridicată de la bărbat până la definitivarea cercetărilor”, informa  IPJ Gorj.

Politica