joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Koljic duce CSU pe primul loc!

Atacantul bosniac a devenit o mașină de goluri pentru olteni, fiind principalul artizan al startului lansat din campionat

Koljic a ajuns la cota 4 în cele 3 meciuri de până acum, din debutul sezonului în Liga 1. După golul victoriei de la Sepsi, vârful bosniac a deschis scorul în succesul cu 2-0 contra celor de la Astra Giurgiu, iar luni, la Ovidiu, a reușit dubla, aducându-și în două rânduri echipa în avantaj, în minutele 18 și 51, la cea de-a doua reușită anulând golul lui Luckassen din prelungirile primei reprize. Recitalul oltenilor a continuat în actul secund, când Bancu a punctat cu poarta goală, dintr-o apărare vraiște a gazdelor. De fapt, contra constănțenilor a marcat cine a vrut din tabăra oaspete, o demonstrează și golul reușit de Ivan, după aproape un an de ineficiență. De menționat că oltenii au jucat tot meciul în superioritate numerică, după o intrare criminală a lui Artean asupra lui Cicâldău, în minutul 2. Mijlocașul Viitorului a fost trimis la cabine, în vreme ce Cicâldău a ajuns la spital, dar s-a întors la stadion în actul secund.  

Begodi: „Suntem mulțumiți de ce am realizat!”
Despre jocul de la Viitorul, tehnicianul italian a spus: „În acest moment suntem mulțumiți de ceea ce am făcut. 3 meciuri am luat 9 puncte, dar campionatul e lung și obositor. Chiar dacă o parte din prima repriză nu mi-a plăcut, ne-am relaxat și nu ne-am sincronizat acolo, de ne-au egalat. Apoi, în repriza a doua am arătat determinare”. Ce s-a întâmplat la pauză în vestiarul alb-albastru: „Nu am certat pe nimeni, am vorbit cu băieții să nu mai fie relaxați așa. Per total sunt mulțumit de ce am văzut. Vreau să felicit băieții, în special pentru repriza a doua”. Bergodi a explicat de ce l-a înlocuit pe atacantul bosniac: „Koljic de mult timp are o jenă la genunchi și a cerut schimbarea. Sunt mulțumit de Elvir de ceea ce face pe teren”.
După ce două zile la rând i-a cerut patronului aflat pe patul de spital întăriri, după victoria de la Ovidiu, Bergodi a schimbat placa: „Vom vedea ce vom face acum. Am acești jucători, sunt mulțumit de ei. Dar campionatul e lung. Acum ne mulțumit cu acest lot și gata”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dan Nistor: „Am suferit o muștruluială zdravănă la pauză!”
La finalul primei reprize, scorul era egal: 1-1. Dan Nistor a explicat ce s-a întâmplat la vestiare: „ Am suferit și o muștruluială mai zdravănă la pauză și asta ne-a căzut bine”. Fostul căpitan al lui Dinamo a dezvăluit cum a trăit accidentarea lui Cicâldău: „Suntem bucuroși, dar în primul rând sunt bucuros pentru Cic că e bine. Mai puțin contează rezultatul. Sincer, am crezut că s-a întâmplat o nenorocire, am crezut că e o tragedie, nu mai mișca”.
Despre Rotaru, Nistor a spus: „Ne-a părut rău, sper că e bine. Îi dorim multă sănătate pe această cale. Ne dorim să vină lângă noi, să fim o familie cum eram înainte”.

Ivan: „Ne-am făcut griji pentru domnul Rotaru”
Ivan a vorbit după meci: „Suntem pe primul loc și asta ne încurajează. Mi-am făcut griji pentru Alex, colegul meu. Ne doream mult să ne calificăm în Europa League. Ne-am făcut griji pentru domnul Rotaru, sunt bucuros că se simte foarte bine”.

Viitorul – Craiova 1-4 (1-1)
Au marcat: Luckassen 45+3 / Koljic 18, 51, Bancu 66, Ivan 74
Viitorul: Cojocaru – Boboc, Mladen, Ghiță, Dussaut (74 Casap) – Ciobanu (46 Matei), Artean, Iancu – Chițu (63 Ganea), Luckassen (78 Josemi), Mățan. Antrenor: Ruben Barrera.
Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu (80 Vătăjelu), Bălașa, M. Constantin, Bancu – Nistor (80 Screciu), Bic, Cicâldău (9 Mateiu) – Ivan, Koljic (73 Bărbuț), Mihăilă. Antrenor: Cristiano Bergodi.
Au arbitrat: Florin Chivulete – Marius Nicoară, Andrei Constantinescu
Eliminat: Artean 5.

Politica