miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Constantin Cătălin Enache – candidatul PRO ROMÂNIA la funcția de primar pentru Gângiova: Comuna noastră trebuie transformată într-o localitate cu adevărat europeană

,,Eu sunt Constantin-Cătălin Enache și candidez pentru funcția de primar al comunei Gângiova. Am 39 de ani și sunt absolvent al Facultății de Istorie-Filosofie-Geografie. În prezent lucrez într-o multinațională ca manager. Sunt un bun lider și un bun mentor, iar de-a lungul anilor de muncă am reușit să îmi ating toate obiectivele și țintele propuse.
Funcția deținută m-a făcut să îmi dezvolt abilitățile organizaționale și de conducere, să îmi dezvolt atât capacitatea de a comunica cu oamenii, cât și viziunea de a lua decizii sub presiune, într-un timp relativ scurt. Sunt foarte ambițios, luptător și mă dedic întru totul atunci când îmi stabilesc un scop.
Dacă vrem să schimbăm ceva aici, la noi acasă, trebuie să ne implicăm activ. Sunt sigur că, împreună, putem forma o echipă care să facă din Gângiova o localitate cu care să ne putem mândri din nou. Îmi doresc să-mi fiți alături, să construim împreună o echipă care să ofere condiții de trai mai bune pentru toți locuitorii comunei noastre.
Comuna noastră trebuie transformată într-o localitate cu adevărat europeană.
Am în plan dezvoltarea comunei și a potențialului de care dispune prin:

  • Digitalizarea Primăriei în vederea eliminării cozilor, a lunilor de așteptare și multitudinii de hârtii inutile pe care suntem obligați să le depunem, în condițiile în care toate statele europene eradichează birocrația absolut inutilă.
  • Înființarea unui birou de consultanță în vederea atragerii de fonduri europene. Acesta se va adresa în mod special locuitorilor comunei și firmelor ce își desfășoară activitatea pe raza localității.
  • Creșterea calității vieții, facilitarea accesului la un loc de muncă adecvat.
    Acordarea de facilități companiilor și investitorilor pentru crearea de locuri de muncă.
  • Organizarea unor cursuri tip training pentru încadrarea tinerilor pe piața muncii.
  • Modernizarea școlilor și dotarea lor cu mobilier și materiale didactice.
  • Amenajarea unei baze sportive la standarde europene.
  • Acordarea de burse de merit pentru copiii cu rezultate foarte bune la învățătură, precum și de burse sociale și medicale.
    Și lista priorităților nu se oprește aici!
    Doar împreună putem câștiga, doar împreună putem pune capăt anilor lungi de subdezvoltare și sărăcie!
    Așa să ne ajute Dumnezeu!

Vă mulțumesc și vă aștept la vot.

Comandat de PARTIDUL PRO ROMÂNIA – ORGANIZAȚIA JUDEȚEANĂ DOLJ, executat de SC Inter Regional Management SRL, CMF 2120001

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica