Conecteaza-te cu noi

Actualitate

OMS, avertisment pentru Europa: „Să se pregătească pentru octombrie și noiembrie. Va crește mortalitatea”

Publicat

pe

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) avertizează că, Europa trebuie să se pregătească pentru creșterea numărului zilnic de decese provocate de COVID-19 în lunile octombrie și noiembrie.

„Va deveni mai greu. În octombrie, noiembrie, va crește mortalitatea”, a declarat Hans Kluge, directorul biroului european al OMS, potrivit Digi24 care citează Euronews.

Multe țări din Europa au înăsprit recent restricțiile, în timp ce numărul cazurilor noi de Covid este în creștere, dar cel de decese a rămas stabil.

Sâmbătă, Franța a înregistrat mai mult de 10.000 de cazuri noi pentru prima dată de la începutul pandemiei. Duminică, cancelarul austriac, Sebastian Kurz, a avertizat că țara lui se află în pragul unui al doilea val și le-a cerut oamenilor să poarte mască, iar în Anglia au fost introduse luni reguli mai dure, inclusiv interzicerea adunărilor cu mai mult de șase persoane, atât la evenimente private cât și la cele publice.

Cele 55 de țări incluse în regiunea OMS Europa se întâlnesc practic luni și marți pentru a discuta despre evoluția pandemiei și a pandemiei.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.