vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Tânăr de 21 de ani, spulberat de mașină pe trecerea de pietoni, în Slatina

Un tânăr de 21 de ani a ajuns la spital, duminică seară, după ce a fost lovit de un autoturism pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza din Slatina.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu, pietonul a fost accidentat de un bărbat de 38 de ani, din Pitești.

„La data de 13 septembrie a.c., orele 18.40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că pe bulevardul A.I.Cuza, din municipiul Slatina, a avut loc un eveniment rutier.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la locul producerii accidentului și din primele cercetări au stabilit faptul că un bărbat, de 38 de ani, din municipiul Pitesti, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul A.I.Cuza, din municipiul Slatina, a accidentat un tânăr de 21 de ani, din comuna Mărunței, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni”, a declarat Cristian Grigorescu, citat de olt-alert.ro

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero, a mai precizat reprezentantul IPJ Olt.

Oamenii legii au deschis un dosar penal în această cauză și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă.

Politica