Conecteaza-te cu noi

Actualitate

O tânără și-a tăiat mâna cu un fierăstrău circular pentru o asigurare de 400.000 de euro

Publicat

pe

O tânără de 22 de ani din Slovenia și-a tăiat mâna cu un fierăstrău circular, la îndemnul partenerului ei, pentru a încasa o asigurare de aproape 400.000 de euro, în condițiile în care salariul mediu în această țară este de aproximativ de 1.000 de euro.

Julija Adlesic a rămas fără mâna stângă după ce şi-a secţionat-o complet de la încheietură cu ajutorul unui fierăstrău circular și a unor complici cu care a pus la cale înscenarea unui accident, pentru a încasa primele de asigurare, scrie Digi24.

Inițial, Julija Adlesic a fost transportată de complicii ei la spital fără mâna tăiată, dar ulterior mâna a fost recuperată la timp şi reatașată de medicii din Ljubljana.

Tânăra ar fi urmat să primească despăgubiri de 380.000 de euro şi 3.000 de euro pe lună până la sfârşitul vieţii, cea mai mare indemnizație pentru invaliditate permanentă în Slovenia. Tânăra încheiase asigurări de viață și de accident cu cinci companii diferite.

Faptele s-au petrecut la începutul anului trecut, dar în scurt timp au ajuns în atenția poliției, care a demascat înscenarea.

Julija Adlesic a fost condamnată vineri la doi ani de închisoare, iar Sebastien Abramov, partenerul ei în vârstă de 30 de ani, care ar fi făcut-o să recurgă la acest gest, a fost condamnat la trei ani de închisoare.

Mai mult, și părinții lui Abramov au fost acuzați că au luat parte la această înscenare. Tatăl a primit un an de închisoare cu suspendare, iar mama a fost declarată nevinovată.

A fost însă un proces foarte urmărit în Slovenia, cu atât mai mult cu cât partenerul tinerei, Sebastien Abramov, este suspect în cazul uciderii fostei lui iubite, în 2015. Bărbatul susține însă că aceasta a murit într-un accident de vânătoare. 

Tânăra a venit tot timpul la proces îmbrăcată elegant și arătând foarte bine, iar apărarea a adus ca argument că o femeie care arată atât de atrăgătoare nu putea să-și facă rău înadins propriului corp.

foto: total-slovenia news.com

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.