vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Adolescentă de 16 ani din Studina, dată dispărută pentru a doua oară în câteva zile

O fată de 16 ani din Studina, județul Olt, a dispărut din nou, la doar trei zile după ce a fost găsită și adusă acasă de polițiști. Mama a anunțat că fiica sa a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors. Fata nu răspunde la telefon.

În 7 septembrie, mama adolescentei a anunțat de asemenea dispariţia fetei, care a fost găsită de polițiști în Craiova.

„La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 09.50, poliţiştii din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Vişina, au fost sesizaţi de o femeie de 36 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, la data de 09 septembrie a.c., orele 22,00, fiica sa FURTUNĂ MARINA-IONELA, în vârstă de 16 ani, ar fi plecat voluntar de acasă şi nu a mai revenit. Minora a mai fost plecată voluntar în data de 07 septembrie a.c., fiind găsită de poliţişti în municipiul Craiova, judeţul Dolj”, au anunţat reprezentanţii IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Semnalmentele tinerei: înălţime 1,65 m, aproximativ 50 de kg, constituţie atletică, ochi căprui, păr lung vopsit blond.

Persoanele care deţin informaţii ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Potrivit Adevărul, din anumite informaţii tânăra s-ar afla şi de această dată tot în municipiul Craiova. Telefonul fetei are semnal, însă tânăra nu răspunde.

Politica