vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Minori urmariti de Politie pe strazile Craiovei

Urmarire pe strazile Craiovei. Un minor de 16 ani a pus la treaba politistii craioveni, dupa ce s-a urcat la volanul unei masini si a plecat la plimbare prin oras. In masina cu el se mai aflau doi minori. Masina in care se aflau a fost urmarita de Politie, pana cand minorul aflat la volan a reusit sa o opreasca intr-o alta masina.

„În noaptea de 9/10 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care se deplasa pe strada General Doctor Ion Cernătescu.
Întrucât conducătorul acestuia nu a oprit şi a mărit viteza şi direcţia de deplasare, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, fiind solicitat sprijinul mai multor echipaje de poliţie.
La intersecţia dintre străzile Păltiniş şi Fraţii Goleşti, cel în cauză a pierdut controlul volanului şi a lovit un autoturism care se afla parcat în zona respectivă, fiind apoi imobilizat de poliţişti.
Astfel, conducătorul a fost identificat în persoana unui minor de 16 ani, din Craiova, iar în autoturism au mai fost identificaţi alţi 2 minori de 15 şi 16 ani, ambii din Craiova.
În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, iar persoanele identificate de poliţişti au fost conduse la sediul secţiei pentru continuarea cercetărilor.
Având în vedere cele constatate, poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere, iar poliţiştii continuă cercetările în vederea lămuririi stării de fapt.” – IPJ Dolj

Politica