Conecteaza-te cu noi

Actualitate

De teamă că are Covid, o profesoară din Roma s-a sinucis

Publicat

pe

O profesoară din Roma s-a sinucis, crezând că are coronavirus chiar înainte de a primi rezultatul testului.

Obsedată de ideea că s-a infectat, femeia de 45 de ani, a fost cuprinsă de o panică incontrolabilă și nici soțul sau medicul de familie nu au reușit să o liniștească, relatează Yahoo News, citat de Digi24.

Femeia a ajuns și la spital pentru testare. „Era din ce în ce mai îngrijorată, tot vorbea despre boală. A făcut testul, dar a continuat să fie foarte neliniștită și ciudată”, le-a explicat bărbatul polițiștilor de la secția Monteverde care au preluat cazul.

Chiar și după test, femeia nu a putut să doarmă, iar starea ei de agitație s-a accentuat. A doua zi, profitând de faptul că toți cei din casă dormeau, a scris un bilet de adio pentru soțul și fiul ei și s-a aruncat de la fereastra apartamentului situat la etajul cinci.

Impactul a fost foarte violent și femeia a murit pe loc. Trupul ei a fost descoperit de un trecător care a alertat Poliția. Când anchetatorii au bătut la ușa apartamentului, soțul dormea și nu știa ce s-a întâmplat. Lângă una din ferestre, polițiștii au descoperit scaunul pe care femeia a urcat înainte de a se arunca pe fereastră.

Criminaliștii anchetează acum cazul.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.