vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 9 septembrie 2020. Nativii zodiei Vărsător se simt nedreptățiți

Berbec

Treceţi printr-o perioadă de schimbare din toate punctele de vedere. Din acest motiv, astăzi nu este indicat să luaţi decizii pe termen lung, să semnaţi contracte importante ori să organizaţi evenimente cu caracter formal. Petreceţi ziua în compania celor dragi ori alături de persoana iubită şi bucuraţi-vă de linişte şi relaxare.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Taurului se bucură de atenţia unei persoane speciale astăzi, la serviciu. Dacă vă înţelegeţi de minune, poate că acea conexiune dintre voi poate deveni una romantică. Nu încălcaţi însă barierele formalităţii la birou, dar optaţi pentru o cină romantică spre seară. Aţi putea descoperi calităţi şi puncte în comun, iar o nouă poveste de dragoste n-ar fi exclusă.

Gemeni

Nativii Gemeni trec printr-un moment de rebeliune şi nu este nimic greşit. Dacă ştiţi ce vă doriţi munciţi pentru asta, depuneţi efortul necesar şi veţi vedea că succesul îşi va face simţită prezenţa. Descărcaţi-vă de probleme, frustrări, nelinişti doar în faţa persoanelor de încredere, căci sunt mulţi care vor încerca să vă pună piedici.

Rac

Uneori e bine să fii mai neîncrezător. Te ajută să rămâi în gardă și să acționezi chiar înainte ca problema să capete proporții. Astăzi, însă, nu ai niciun motiv să intri la bănuială în legătură cu cineva, ori cu ceva anume. Fiind atât de mult timp în alertă, începi să suspectezi pe toată lumea, de multe ori fără un motiv real. Nu ți-ar strica o scurtă vacanță, eventual cu puțini oameni în jur, în care să te regăsești.

Leu

Chiar de simți de explodezi de energie, ori ești gata de o nouă aventură, ai face bine să nu îți epuizezi toate resursele dintr-o dată. Vei avea nevoie de toate acestea mai târziu, când te aștepți mai puțin. Cine știe, poate chiar îți va plăcea să domolești ritmul în care te desfășori zi de zi și să descoperi oamenii de lângă tine care chiar merită atenția ta. Nu poți face asta când ești mereu pe fugă, așa că profită din plin de clipele acestea!

Fecioară

În ciuda a ceea ce ai fost învățat de mic copil, a împărți cu ceilalți ceea ce ai/ce știi nu e întotdeauna o idee prea bună. Dacă continui să-ți împarți resursele în stânga și în dreapta așa cum ai făcut-o până acum, curând vei ajunge cu mâna goală. Chiar dacă vrei să dai puțin, oamenii au tendința să ia și mai mult de fiecare dată. Nu că ar fi lacomi, ci pentru că nici nu știu unde să se oprească. Pentru că nu le-ai spus niciodată stop. Dacă nu poți controla cât oferi, mai bine nu o mai face deloc.

Balanță

Știi cum să ai grijă de tine, dar în ultima vreme s-ar putea să te fi gândit prea mult la tine însuți. Trebuie să descurajați aceste dorințe mai egoiste și să puneți pe alții pe primul loc, cel puțin pentru o vreme. Nu numai că acționarea în numele altora vă va ajuta să acumulați puncte karma pozitive, ci vă va ajuta să vă simțiți din nou mândri de voi. Și puteți începe cu lucruri mici, țineți ușa pentru o persoană mai în vârstă, plătiți taxa de parcare pentru mașina din spatele vostru sau hrăniți animalul cuiva.

Scorpion

Tocmai când ai crezut că știi deja totul despre cineva, această persoană te va surprinde, dezvăluind un nivel de profunzime intelectuală pe care nu ai știut-o niciodată! Descoperirile vor abundă în toate domeniile vieții tale, inclusiv în partea ta fizică. Sănătatea ta este în mintea ta și astăzi este un moment bun pentru a începe o nouă rutină de fitness, sau pentru a face câteva modificări în dieta ta. Nu ai știut niciodată că ești capabil să faci astfel de pași, dar ești plin de surprize!

Săgetător

Combinați o atitudinea pozitivă cu puțin din creativitatea voastră legendară și puteți obține aproape orice lucru doriți, astăzi. Ești blocat într-o întâlnire plictisitoare în această dimineață? Imaginați-vă pe toată lumea îmbrăcată în lenjeria intimă. Încă lucrați la un proiect care nu pare să se termine vreodată? Pretindeți că totul face parte dintr-un plan internațional de a împiedica un grup de spioni răi. Distrați-vă cu idei exagerate și vă veți putea bucura de orice situație în care vă aflați astăzi.

Capricorn

Ziua de miercuri începe într-un ton liniștit pentru Capricorni și totul pare că merge conform planului, Pe la prânz, însă, este posibil să se producă un scrut-circuit care să te zguduie. Dintr-o dată, lucrurile în jurul tău încep să capete alt sens. Câteva ore vei fi într-o continuă alertă, însă totul se va calma brusc după ce vei afla un lucru important de la un membru al familiei. E posibil ca vestea respectivă să te surprindă total.

Vărsător

Nativii zodiei Vărsător se simt nedreptățiți. Ai senzația că muncești mai mult, în comparaţie cu oamenii din jurul tău. Sfatul astrelor pentru tine este să încerci să nu te mai uiți în grădina celorlalți și să continui să fii la fel de dedicat. Sunt persoane care abia aşteaptă să le oferi motive pentru a te ataca. Nu te lăsa doborât de frustrări, pentru că în curând efortul tău va fi recompensat.

Pești

Miercuri, Peștii simt nevoia să-și satisfacă toate capriciile. Nu uita, însă, că toate aceste dorințe te pot costa foarte scump, iar situația ta financiară nu a fost prea grozavă, în ultima perioadă. Trebuie să ai grijă pentru că la finalul zilei s-ar putea să ai o depresie când îți verifici contul bancar. Sfatul astrelor este să încerci să fii mai cumpătat și să te gândești bine dacă ai nevoie de toate lucrurile pe care vrei să le achiziționezi.

Politica