joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tricolorii U21, gata de duelul cu Malta

Echipa națională de tineret a României a învins Finlanda, 3-1, iar astăzi întâlnește Malta, în deplasare, de la ora 19:00. Luni, tricolorii și-au început ziua cu un nou test Covid-19. Rezultatul acestuia este necesar pentru meciul din această seară. Acesta a fost al patrulea test efectuat de delegația U21 de la reunirea lotului pentru meciurile din luna septembrie, două teste au fost efectuate în țară, unul în Finlanda, plus cel de ieri.
Adi Mutu pregătește în Malta duelul cu reprezentativa similară a gazdelor. Românii au efectuat o nouă ședință de pregătire, a doua de la sosirea în insula mediteraneană. A fost un antrenament care s-a desfășurat tot pe o suprafață sintentică, așa cum se va juca și meciul din această seară: „Faceți ce vă spun și vă promit că vom câștiga!” e mesajul pe care Adrian Mutu l-a transmis tricolorilor la reunire.
În lotul tricolorilor U21 nu sunt probleme medicale, toți fotbaliștii sunt valizi. UEFA a anunțat și brigada de arbitri de la meciul de marți, din Malta. Partida va fi condusă la centru de Gergo Bogar din Ungaria. Acesta va fi ajutat de conaționalii săi Istvan Albert și Gergo Vigh-tarsonyi, iar cel de-al patrulea oficial va fi Csaba Pintér, tot din Ungaria. Bogar, în vârstă de 29 de ani, este arbitru FIFA din această primăvara și a mai condus la centru un singur meci internațional: Iskra Danilovdrag – Lokomotiv Plovdiv, în primul tur preliminar al Europa League, meci în care s-a formația din Bulgaria, 1-0, gol marcat din penalty.
Tricolorii au învins în Finlanda, 3-1, Danemarca a obținut în prelungiri o remiză pe teren propriu cu Ucraina, 1-1, iar Irlanda de Nord s-a impus în Malta cu 2-0.
Clasamentul Grupei 8

  1. Danemarca 16 puncte
  2. ROMÂNIA 13 puncte
  3. Finlanda 7 puncte
  4. Irlanda de Nord 6 puncte
  5. Ucraina 4 puncte
  6. Malta 1 punct

Politica