joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Locuințele ANL din Slatina, destinate personalului medical, sunt finalizate

La începutul acestei săptămâni, Agenţia Naţională pentru Locuinţe a anunțat finalizarea celor 20 de apartamente, din Slatina, destinate medicilor rezidenţi şi altor tineri specialişti din domeniul sănătăţii.

Gabriel Stanciu, directorul general adj. ANL, a verificat, în data de 4 septembrie, stadiul lucrărilor la obiectivul de investiție din municipiul Slatina.

„Cele 20 de apartamente destinate specialiștilor din sănătate sunt finalizate, urmând ca primăria să întreprindă demersurile cu privire la asigurarea alimentării cu gaz pentru punerea în funcțiune și recepționarea în bune condiții a locuințelor”, se arată în anunțul postat pe pagina oficială de Facebook a ANL.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Proiectul este derulat de Agenția Națională pentru Locuințe, instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin “Programul de construcții locuinţe pentru tineri, destinate închirierii”.

Investiţia ai cărei beneficiari sunt medicii rezidenţi şi alţi tineri specialişti din domeniul sănătăţii a fost începută la Slatina acum doi ani şi s-a ridicat la peste 3 milioane de lei, sumă finanţată de ANL.

Datele oferite de ANL arată că instituția a finalizat în județul Olt 782 de locuințe și are în execuție efectivă alte 72 distribuite astfel:  în Balș – 20, în Corabia – 40 și în Vișina – 12,  toate fiind destinate tinerilor. 

Politica