miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Patru cazuri de COVID-19 la CSM Slatina

Crește numărul cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 la Clubul Sportiv Municipal Slatina, dar oficialii clubului susțin că sunt cazuri izolate, care nu afectează activitatea în ansamblu. În weekend a fost confirmat al 4-lea caz la secția de fotbal a clubului.

Un fotbalist de la CSM Slatina, echipă nou-promovată în Liga a II-a, a fost confirmat oficial cu SARS-CoV-2 sâmbătă, 5 septembrie. Tânărul de 21 ani este spitalizat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Acesta este al patrulea caz înregistrat în ultimele două săptămâni la secţia de fotbal a CSM. Directorul sportiv al clubului, antrenorul secund al echipei de fotbal şi antrenorul portarilor au fost și ei confirmați anterior.
Conducerea CSM Slatina şi autorităţile sanitare insistă, încă, pe ideea că sunt cazuri izolate şi că situaţia nu impune declararea focarului de coronavirus.
„Care cazuri noi? Este un singur caz, de care ştiţi, un fotbalist. Nu are niciun fel de contact, este deja internat la spital, şi nici n-a avut înainte, cu echipa. A făcut (n.r. – antrenamente) săptămâna trecută. În fiecare săptămână sunt testaţi fotbaliştii noştri. Dar reveniţi, vă rog, cu telefonul, sunt într-o şedinţă”, a declarat directorul CSM Slatina, Cătălin Ilie, pentru Adevărul.
În afara celor patru cazuri, din cadrul secţiei de fotbal a clubului, s-a mai confirmat un alt caz în rândul personalului, anume contabila clubului. Reprezentanţii DSP Olt au transmis că angajata s-a întors din concediu prezentând simptome, fără legătură cu celelalte cazuri care au apărut între timp.
Fotbaliştii de la CSM Slatina joacă marți, 8 septembrie, la Târgu Jiu, meciul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, fiind primul meci în deplasare în actualul sezon al Ligii a II-a.

Politica