Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Posibile întreruperi la efectuarea plăților făcute de contribuabilii din Râmnicu Vâlcea

Publicat

pe

Procesarea informaţiilor aferente efectuării plăţilor la ghişeele de la sediul administrativ din str. General Magheru nr. 25 (fosta clădire Socom), de la Stadionul Zăvoi şi de la sediul Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor din Râmnicu Vâlcea poate avea întreruperi până în data de 4 septembrie.

Acest lucru este cauzat de executarea unor lucrări de reconfigurare a sistemului de fibră optică ce leagă mai multe structuri ale administraţiei locale.

„Ca urmare a executării unor lucrări de reconfigurare a sistemului de fibră optică ce leagă mai multe structuri ale administraţiei locale, în perioada 2 – 4 septembrie pot apărea întreruperi în procesarea informaţiilor aferente efectuării plăţilor la ghişeele de la sediul administrativ din str. General Magheru nr. 25 (fosta clădire Socom), de la Stadionul Zăvoi şi de la sediul Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor. Funcţionarea punctelor de încasare de la sediul Direcţiei Economico-Financiare de la Arenele ”Traian” nu va fi afectată. Totodată, se pot înregistra întreruperi ale semnalului wi-fi în cele 8 zone acoperite în cadrul proiectului WiFi4EU”, informează autoritățile locale.

Continue Reading