miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Minoră în vârstă de 12 ani, găsită de poliție la locuința iubitului cu 12 ani mai mare

O fată în vârstă de 12 ani, din comuna Stejari, județul Gorj, a fost dată dispărută de părinți. Poliția a fost sesizată în noaptea de 2 septembrie. Fără să știe în ce era îmbrăcată tânăra în momentul dispariției și doar cu informații legate de înfățișarea acesteia, oamenii legii au avut un mesaj clar.
„Polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizați cu privire la faptul că Vilău-Hăinaru Nicoleta-Valentina, de 12 ani, din comuna Stejari, ar fi plecat în mod voluntar de la imobilul de domiciliu, iar până în prezent nu a mai revenit. Semnalmente: înălţimea de aproximativ 1,60 m, greutate 55 kg., constituţie atletică, păr şaten, lung până la nivelul umerilor, ochi căprui. Nu se cunosc informații referitoare obiectele de vestimentaţie cu care era îmbrăcată, în momentul plecării. Persoanele care pot oferi detalii care să conducă la identificarea minorei, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție”, a fost întreg comunicatul emis inițial de IPJ Gorj.
Ulterior, potrivit observatornews.ro, fetița a fost găsită la iubitul ei. Se pare că băiatul este cu mult mai mare decât minora căutată de părinți și de poliție, având 24 de ani.
„Minora a fost identificată de polițiști la domiciliul unui tânăr de 24 de ani, din comuna Dănciulești”, a transmis IPJ Gorj.

Politica