joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Maratonul Virtual 20.20 a făcut bilanțul kilometrilor de bine alergați/ pedalați în siguranță, în toată țara și peste hotare, de cetățenii Ținutului Maratonului

Taxele de participare a 349 de concurenți care au răspuns afirmativ invitației Maratonului Virtual 20.20 au fost dublate și anul acesta de CEZ România. 7.210 euro vor susține construcția unei case de tip familial în comuna Galicea (Vâlcea), implementarea inițiativei Telefonul Vârstnicului și ateliere educaționale în natură pentru copiii din comunele de pe Valea Topologului – Galicea, Milcoiu, Frâncești, Pietrari și din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Bilanțul #energieipentrubine dăruită de concurenți și dublată de CEZ România la finalul Maratonului Virtual 20.20 include:
– 3.161 euro, sumă direcționată către Fundația Alex Tache – proiectul Casa NEST pentru construcția casei de tip familial (dotări, finisaje interioare/exterioare – tencuieli, placări sau montarea instalațiilor termice, sanitare, electrice) pentru 12 copii abandonați;
– 1.880 euro, sumă direcționată către Fundația Regală Margareta a României și Telefonul Vârstnicului, o linie telefonică gratuită, națională, lansată în sprijinul seniorilor;
– 2.169 euro au fost donați Asociației Vatra cu Idei pentru implementarea proiectului „Pădurea care vindecă” – amenajarea unui spațiu în pădure pentru realizarea unor ateliere de educație silvică pentru copiii din grădinițe și școli gimnaziale, din comunele de pe Valea Topologului – Galicea, Milcoiu, Frâncești, Pietrari și municipiul Râmnicu Vâlcea.
* pe lângă sumele menționate mai sus, surplusul de #energiepentrubine generat de concurenții Maratonului Virtual 20.20 pe platforma www.galatom.ro a fost în valoare de 587 euro (277 euro strânși pentru proiectul Casa Nest, 129 euro pentru Telefonul Vârstnicului și 181 euro pentru inițiativa Pădurea care vindecă).
„Anul acesta ne-am reinventat, însă am rămas fideli misiunii Maratonului Olteniei, aceea de a îmbina sportul cu faptele bune. Am alergat/ pedalat separat, dar am donat împreună #energiepentrubine comunității locale.

Maratonul Virtual 20.20 ne-a ajutat să ne bucurăm de sportul preferat în locuri familiare, să ne îmbunătățim recordurile, iar pe unii dintre Cetățenii Ținutului Maratonului să participe pentru prima dată la un astfel de eveniment. Le mulțumesc tuturor participanților, partenerilor și susținătorilor și îi încurajez să ne rămână aproape. Continuați antrenamentele, urmează #MO2021!”, a declarat Ondrej Safar, CEO CEZ România.
Maratonul Virtual 20.20 a fost organizat cu sprijinul HyperSport și SmartAtletic, alături de parteneri de renume precum Ministerul Tineretului și Sportului, Adrem, RC Europe, ALM Power și ELCO Tg-Jiu în calitate de #Teampower și cu susținerea Ciga Energy, Inform Lykos și Comranado, dar și cu sprijinul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea (partener local) și al autorităților județene.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Direcția Comunicare și Marketing
CEZ România

Politica