joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 2 septembrie 2020. Vărsătorii simt nevoie unor schimbări pe toate planurile

Berbec

Nativii Berbec simt o presiune sufletească astăzi, din cauza unor lucruri lăsate nerezolvate. Dacă aţi greşit în faţa unei persoane, ar fi momentul potrivit să spuneţi „Îmi pare rău”. Lucrurile ar putea intra pe un făgaş normal, discutaţi, fiţi sinceri şi înţelegători şi s-ar putea să obţineţi acea linişte sufletească de care aveţi nevoie.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei aflaţi sub semnul Taurului au parte de o zi grozavă la serviciu. Aţi putea obţine o mărire de salariu datorită efortului depus în ultima perioadă. Dacă v-aţi implicat în diferite proiecte, aţi dat dovadă de colegialitate, muncă în echipă, înţelegere şi devotament faţă de domeniul în care activaţi, dar mai ales faţă de companie, veţi fi îndelung răsplătiţi.

Gemeni

Nativii Gemeni trec printr-o perioadă destul de aglomerată, dar importantă. Este momentul potrivit pentru a lua decizii atât în dragoste, cât şi în sfera afacerilor. Luaţi atitudine, faceţi schimbări, fiţi curajoşi, căci doar aşa vă puteţi bucura în final de succes. Astrologii întrevăd surprize frumoase.

Rac

Ești pus pe fapte mari și consideri că e o reală pierdere de timp să îi aștepți pe ceilalți să te ajungă din urmă. Și ai dreptate. Nu ține de tine să îi ajuți să țină pasul. Problemele de la locul de muncă ar putea să te facă să îți pierzi răbdarea cu toată lumea. Ai grijă, totuși, să nu lași problemele de la serviciu să îți afecteze viața privată. Oamenii la care ții nu merită tratați astfel.

Leu

Fii amabil cu toți cei care îți ies în cale, astăzi, și sigur vei face o impresie bună tuturor. Energia ta este molipsitoare, mai ales când o lași să strălucească. Este o zi minunată pentru a intra în contact cu oameni noi. Dacă aveți un interviu sau o întâlnire programată, puteți fi siguri că va merge foarte bine. Tot ce oferiți astăzi vi se va întoarce înzecit.

Fecioară

Nu este o zi bună pentru a explora necunoscutul. Astăzi ai face bine să rămâi cât mai aproape de casă, de ceea ce cunoști, și să nu te arunci în lucruri despre care nu știi mare lucru. Bineînțeles, îți va fi greu să îți stăpânești curiozitatea. Însă trebuie să recunoști că îți va fi mult mai confortabil în mediul pe care ți l-ai creat. Astăzi pui punct unui proiect la care ai muncit în ultima perioadă.

Balanță

Nu fiți nerăbdători cu voi înșivă acum. Este nevoie de timp pentru a învăța ceva nou și trebuie să vă ajustați așteptările. Încearcă să fii mult mai realist! Pregătește-te pentru ca astăzi să te simți provocator și nu te mira dacă la sfârșitul zilei simți că ai făcut trei pași înainte și doi pași înapoi. Îți înveți limitele, iar învățarea este întotdeauna o bună petrecere a timpului tău. Aici nu există inutilitate. Totul va merita ceva mai devreme sau mai târziu.

Scorpion

Luați în considerare posibilitatea de a permite altor persoane să preia controlul în timp ce pur și simplu mergeți la plimbare. Dacă lăsați un prieten să conducă activitatea, veți putea face ceva ce nu ați făcut până acum. Dacă lăsați un coleg să conducă echipa, veți vedea o nouă abordare a unui set de probleme. Și dacă te lași urmărit, vei avea în sfârșit o idee bună despre cât de dorit ești cu adevărat. A fi pasiv nu este întotdeauna un semn de slăbiciune.

Săgetător

Creativitatea ta este la cele mai mari cote acum și îți hrănește mintea câteva gânduri foarte originale. Va fi foarte distractiv să adaugi lucrurilor punctul tău de vedere original. Și deși nu tot pe ce îți pui amprenta va fi un succes uriaș, arăți lumii cum crezi că poate obține un mare câștig. Lasă manifestările tale să transmită și starea de spirit în care te afli. Purtați ceva care vă ajută să vă distanțați de mulțime. Cereți atenție. Ești pregătit pentru asta!

Capricorn

Momente dificile, miercuri, pentru unii nativi ai zodiei Capricorn. O situație stresantă și delicată îți va pune la încercare răbdarea și atenția, așa că vei avea nevoie de nervi tari și fermitate în decizie. Nu este exclus ca unii să dorească să greșești, încercând să îți pună bețe în roate. Sfatul astrelor pentru tine este să ai încredere în tine și să acționezi cum consideri că este corect.

Vărsător

Vărsătorii simt nevoie unor schimbări pe toate planurile, dar mai ales în viața personală. Cineva din trecut îți dă lumea peste cap, apar sentimente ce păreau a fi stinse de multă vreme și nu știi încotro să o iei. Este o zi care te pune în fața unor decizii complexe, iar sfatul astrelor este să te gândești bine înainte să acționezi. Tot ce trebuie să știi este că toate lucrurile vor veni la momentul potrivit, așa că nu te grăbi, dar nici nu accepta mai puțin decât meriți.

Pești

Miercuri, nativii zodiei Pești vor să evadeze și nimic nu îi poate opri. Fie că este vorba despre o călătorie neanunțată sau un proiect profesional inedit, simți nevoie unei aventuri. Le vrei pe toate și simți că nimic nu te poate opri. Sfatul astrelor pentru tine este să ai curaj și să crezi că imposibilul poate să devină realitate. Seara, un prieten apropiat îți face o propunere extrem de interesantă, pe care nu o poți refuza.

Politica