vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fată de 16 ani din Caracal, dispărută din 20 august. Familia a anunțat autoritățile după aproape două săptămâni

O fată de 16 ani a plecat voluntar de la domiciliul său din Caracal cu aproape două săptămâni în urmă, anunţând că merge la un cunoscut în Craiova. Din acea zi, 20 august, fata nu s-a mai întors acasă, dar familia a anunțat autoritățile abia marți, 1 septembrie.

Adolescenta ar mai dispărut de la domiciliu şi cu alte ocazii, iar în 20 august a plecat spunând că merge la Craiova. După ceva timp a sunat pentru a-şi anunţa familia că e bine, dar nu a dat adresa la care se află. În prezent, însă, nu mai poate fi contactată telefonic, ceea ce i-a făcut pe cei apropiați să se îngrijoreze.

Marți, 1 septembrie, bunica fetei s-a deplasat la Poliția Caracal pentru a anunța dispariția acesteia. Tot marți, mama fetei ar fi plecat în Spania, scrie Adevărul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Poliție municipiului Caracal au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 20 august a.c., ASAN ANA-MARIA CASANDRA, în vârstă de 16 ani, ar fi plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Semnalmentele tinerei: înălţime 1,60 m, aproximativ 50 de kg, constituție atletică, ochi verzi, păr lung vopsit negru.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Politica