vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova, două goluri din offside și unul din penalty!

Echipa lui Rotaru are maxim de puncte după primele două runde, însă adversarii au acuzat deciziile arbitrilor în ambele partide.

Dacă în perioada de glorie, Universitatea Craiova a obținut simpatie și pe baza ideii de echipă antisistem, actuala grupare din Liga 1 pare să-și facă loc în fruntea ierarhiei cu ajutor de la terți. Cel puțin asta susțin adversarii de până acum ai grupării conduse de Bergodi.
În weekend, CSU Craiova a învins Astra cu un gol din ofsaid și unul din penalty. Bogdan Andone, antrenorul giurgiuvenilor, a contestat ambele reușite ale formației craiovene: „Am avut şi noi situaţii bune la 0-0. Până în minutul 20 cred că nici n-au intrat în careu. Apoi o neatenţie, am înţeles că a fost şi un ofsaid destul de mare la golul lui Koljic. Două faze delicate şi dubioase au decis jocul. Primul gol ofsaid, iar al doilea un presupus henţ care nu a fost. Nu aceasta este valoarea echipei, după perioada de pregătire vom arăta mult mai bine”
Și în etapa precedentă, la Sepsi, după meci au ieșit scântei. Gazdele au cerut un penalty în minutul 86, la o împingere a lui Vătăjelu asupra lui Achahbar, și au susținut că Koljic a fost în spatele fundașilor, adică în afara jocului. Attila Hadnagy a fost virulent după joc: „Am pierdut trei puncte din cauza arbitrilor, a fost viciere de rezultat. Nouă nu ne dai penalty și lași offside de minimum jumătate de metru. Domnul Radu Petrescu acum doi ani, când am făcut 1-1 la Craiova, ne-a scos mingea din poartă. Am dat gol în minutul 90, era 2-1 pentru noi, dar el ne-a scos mingea din poartă. Cred că e rea intenție. Nu știu ce are cu noi, am fost mereu respectuoși, dar văd că din prima etapă a început calvarul. Nu știu ce are Radu Petrescu cu noi”.
Și în sezonul trecut, când a devenit vicecampioană a României, gruparea olteană a fost campioană la penalty-uri. De altfel, în două meciuri consecutive din play-off, cu FCSB și Botoșani a primit câte două lovituri de la 11 metri.

Politica