vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alertă la CSU! Întreaga conducere este infectată!

CSU Craiova a fost lovită crunt de COVID 19. După antrenorul Bergodi, alte cinci cazuri la clubul oltean

Cinci oficiali ai CSU Craiova, în frunte cu patronul Mihai Rotaru, au fost depistați pozitiv cu coronavirus. De asemenea, președintele clubului, Sorin Cârțu, co-președintele Marcel Popescu, managerul executiv Ovidiu Costeșin și delegatul Emil Pieleanu sunt infectați.
Conducătorii clubului au ajuns la spital. Sorin Cârțu a declarat în Prosport: „Sunt internat la spital. Nu am simptome, dar este adevărat că testul a ieșit pozitiv. Sper ca totul să fie bine și sunt sigur că vom trece cu bine peste toate aceste probleme. Nu prea pot să mai vorbesc acum și sper că mă înțelegeți”.
În trecutul nu foarte îndepărtat, în rândul staff-ului tehnic au fost descoperite alte patru cazuri de Covid 19. E vorba de team-managerul Lucian Pretorian, antrenorul Cristiano Bergodi, secundul Gheorghe Ciurea și preparatorul fizic Cornel Blejan. Chiar dacă membri din staff-ul tehnic și cel administrativ au fost afectați de pandemie, niciun caz nu a fost semnalat în rândul jucătorilor. În urmă cu o lună, Rotaru amenința cu amenzi în cazul în care jucătorii vor fi infectați: „Și noi avem emoții mari, pentru că nu mai sunt focare, ci transmitere comunitară. Cine vine infectat să primească o amendă de 10.000 de euro, a doua oară o dublăm”.
Cele cinci noi cazuri de coronavirus au apărut după deplasarea din Georgia. Staff-ul administrativ a fost cazat la un alt hotel, astfel încât nu a luat contact direct cu echipa. Singurul care ar fi intrat în dialog cu jucătorii ar fi fost patronul Mihai Rotaru, care le-ar fi ținut un discurs la finalul meciului rușinii cu Lokomotiv Tbilisi.

Cazuri și la rivala FCU Craiova!
Pandemia nu a atins doar clubul din Liga 1, ci și pe cel recent promovat în liga secundă. 6 cazuri de coronavirus au fost descoperite la FCU Craiova chiar înainte de începerea stagiunii. Cum toți cei trei portari ai clubului au fost depistați pozitiv, meciul cu Ripensia Timișoara, ce ar fi trebuit să se joace sâmbătă, a fost amânat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica