Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Olt. Trei comune din județ își unesc forțele pentru înființarea unei rețele de gaze naturale

Publicat

pe

Cu sprijinul Consiliului Judeţean Olt se va înființa o asociaţie intercomunitară formată din administraţiile locale din Brebeni, Coteana şi Ipoteşti. Scopul asociației este atragerea de fonduri europene pentru înfiinţarea unei reţele de gaze naturale în cele trei localităţi.
O primă ședință tehnică de lucru susținută de preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a avut loc, luni, la sediul forului judeţean. La şedinţă au participat viceprimarul comunei Coteana, Ionuț Dima, şi primarii comunelor Brebeni şi Ipoteşti, Marian Ivan și Ion Căpraru.
Marius Oprescu i-a asigurat pe reprezentanții celor trei localități de suport tehnic și financiar, pentru crearea unei asociații intercomunitare de dezvoltare, în vederea atragerii de fonduri europene necesare înființării rețelei de gaze naturale, în comunitățile respective.
„Susțin astfel de demersuri deoarece introducerea de gaze naturale reprezintă un domeniu prioritar pentru fiecare localitate, un domeniu definitoriu pentru creșterea calității vieții cetățenilor, dar și pentru mediul economic din acea zonă”, a declarat Marius Oprescu.

Continue Reading