marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cu CEZ Termo Relaxat, CEZ Vânzare face o nouă promisiune față de mediu, prin încurajarea consumului responsabil de energie

CEZ Vânzare lansează CEZ Termo Relaxat, pachet special de energie electrică sau gaze naturale, cu termostat inteligent inclus, cu ajutorul căruia consumatorii pot controla de oriunde temperatura casei dar și costurile cu energia electrică sau gazele naturale. Clienții care aleg CEZ Termo Relaxat beneficiază de instalare gratuită acasă

Începând cu 1 septembrie, la orice produs de energie electrică sau gaze naturale, CEZ Vânzare oferă un termostat inteligent Cosa, în rate egale, direct pe factura clientului. Acest pachet se adresează atât clienților CEZ Vânzare cât și potențialilor clienți casnici care aleg să încheie un contract de energie sau gaze naturale cu CEZ Vânzare, principalul furnizor din sud-vestul României. Contractele se pot semna în orice Centru de Relații cu Clienții CEZ.
Pentru a economisi timp, consumatorii care doresc să achiziționeze produsul CEZ Termo Relaxat pot opta pentru serviciul de Programare Online, disponibil în Centrele de Relații cu Clienții din reședințele de județ: Alexandria, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Slatina și Târgu Jiu.
Astfel, cei interesați pot primi consultanță cu privire la ofertele, serviciile și relația cu furnizorul CEZ Vânzare fără să mai aștepte pentru a obține informațiile de care au nevoie.
„În continuarea acțiunilor demarate odată cu lansarea platformei www.promisiuneaverde.ro, CEZ Termo Relaxat vine ca o nouă promisiune față mediu, prin încurajarea consumului responsabil de energie. Pachetul a fost gândit ca o soluție pe termen scurt și mediu, pentru persoanele preocupate de soluții sustenabile și de eficiență energetică, dar care în același timp caută să își optimizeze costurile lunare”, a declarat Cornelia Szabo, Director Executiv CEZ Vânzare.
Avantaje pachet CEZ Termo Relaxat:
– plata în rate egale, începând de la 43 lei/lună fără documente suplimentare
– instalare gratuită
– flexibilitatea în alegere, pentru 12 sau 24 de rate
– garanție 2 ani
– suport gratuit, 24/7, în utilizarea termostatului

Termostatul inteligent face parte din ultima gamă de produse ale brandului Cosa, un producător renumit care activează de curând și pe piața din România. Spre deosebire de un termostat obișnuit de cameră, acesta ajută la reducerea consumului de energie sau a gazelor naturale, datorită funcțiilor smart, și implicit la reducerea costurilor.
Beneficii termostat inteligent CEZ Vânzare by Cosa:
– setarea temperaturii de la distanță, prin aplicația mobilă disponibilă în App Store sau Google Play
– economisirea de energie cu ajutorul funcțiilor sale inteligente și al interfeței ușor de utilizat
– posibilitatea de a monitoriza în timp real consumul energetic.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Funcții disponibile:
– Modul Acasă: Termostatul se asigură că temperatura setată va rămâne stabilă, pentru un confort optim și un consum eficient
– Modul Somn: Cu ajutorul modului de „somn”, temperatura se poate reduce cu 1 sau 2 grade în timpul nopții. Este mai sănătos și totodată se poate economisi energie pe timpul nopții
– Modul Distanță: Termostatul oferă posibilitatea de a seta temperatura de la distanță pentru a evita consumul inutil de energie.
Mai multe informații despre pachetul CEZ Termo Relaxat și despre caracteristicile tehnice ale termostatului inteligent sunt disponibile pe următoarele canale: www.cezinfo.ro/termostate, pe chatul online disponibil pe site, în orice Centru de Relații cu Clienții CEZ și la Info Linia CEZ, 0251 929.
Prin pachetul CEZ Termo Relaxat, CEZ Vânzare continuă acțiunile pentru a spori eficiența energetică și a combate sărăcia energetică, ca parte a tacticilor din cadrul proiectului european SocialWatt care vizează implementarea unor măsuri specifice pentru consumatorii de energie aflați în această situație.

Direcţia Comunicare şi Marketing
CEZ România

Politica